2011 Kış Oyunları tanıtımı 3.5 milyon TL'ye ihale edildi

Erzurum'da yapılacak 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları'nın tanıtım, reklam ve medya ihalesini 3.5 milyon TL'ye daha önce İzmir Yaz Oyunları'nın tanı

Erzurum'da yapılacak 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları'nın tanıtım, reklam ve medya ihalesini 3.5 milyon TL'ye daha önce İzmir Yaz Oyunları'nın tanıtım işini yapan Sportsnet firması aldı.

Kış Oyunları kapsamında tesislerin inşası sürerken 2011 Erzurum Universiade tanıtım ve medya ihalesini kazanan firmada belli oldu. 2011 Universiade Genel Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; ihale öncesi davetiyelere geri dönen 16 firma arasında yapılan elemede 4 firma ihaleye girme hakkı kazandı.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın başkanlığındaki hazırlık düzenleme kuruluna sunumda da bulunan firmalar arasında 2011 kış oyunlarının tanıtım, reklam ve medya ihalesi 3.5 milyon TL'ye Sportsnet firması aldı. Bugün firma yetkililerinden Ahmet Gülüm ile Genel Koordinatör Bekir Korkmaz arasında 2011 Universiade Genel Koordinatörlüğü'nde sözleşme imzalandı.

Firmanın İzmir'de yapılan yaz oyunlarının da tanıtım ve medya hizmetlerini yaptığı belirtildi. İhale öncesi Sportsnet ile pazarlama konusunda çözüm ortağı olduklarını kaydeden Bekir Korkmaz, ihale sürecinin hazırlık düzenleme kurulu kontrolünde yapıldığını söyledi. Firma yetkililerinden Ahmet Gülüm ise daha önceki tecrübelerine dayanarak kış oyunlarında başarılı tanıtım yapmayı amaçladıklarını söyledi.