Beşiktaş'ta "Güzel İnsan" anıldı

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından, spor yazarı ve spor camiasında "Güzel İnsan" olarak bilinen Vedat Okyar, vefatının birinci yılında kabri başın

Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından, spor yazarı ve spor camiasında "Güzel İnsan" olarak bilinen Vedat Okyar, vefatının birinci yılında kabri başında anıldı.

Okyar'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılan anma törenine ailesi, sevenleri, dostları ve Beşiktaş camiasından bazı isimler katıldı. Futbolu bıraktıktan sonra uzun yıllar spor yazarlığı yapan Okyar, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamamış ve geçen yıl vefat etmişti.

Vedat Okyar, 1968 -1978 yılları arasında yer aldığı Beşiktaş takımında 253 maçta formamızı giymiş, libero mevkiinin vazgeçilmezlerinden olmuş, kullandığı 43 penaltının 42'sini filelerle buluşturmuş, profesyonelliği neticesinde hiç sakatlık yaşamamış, aşık olduğu Beşiktaş formasıyla kaptanlığa kadar yükselmiş ve 42 yaşına kadar futbol hayatını sürdürmüştü.

Vedat Okyar, Beşiktaş Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, Divan Kurulu Eski Başkanı Şeref Nasır, Okyar'ın ailesi, yakınları ve sevenlerinin yer aldığı bir törenle kabri başında anıldı.

Başkan Yıldırım Demirören ve Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ise törene çelenk gönderdi. Anma töreni, okunan dualarla sona erdi.