Cesarıo Kaldı, Sylla Kadro Dışı İstanbul

Turkcell Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da transfer çalışmaları da devam ediyor.

  Turkcell Süper Lig ' de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor ' da transfer çalışmaları da devam ediyor .
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar , sözleşmesi sona eren Brezilyalı oyuncuları Marcus Vinicius Cesario ile yeniden anlaştıklarını açıklarken , yeni sezonda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması istenen Kanfory Sylla ' nın ise kadro bırakıldığını kaydetti .
Sylla ' nın altyapı takımıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Kamil Dizar , oyuncunun kendisine kulüp aradığını belirtti .
Kadrolarını önemli ölçüde koruduklarını aktaran Dizar , futbolu bırakan Okan Buruk ' un yanı sıra sözleşmeleri sona eren Mehmet Ali Tunç ile Oğuz Sabankay ' ın takımdan ayrıldıklarını söyledi . Dizar , ' İç transferimizi tamamladık . Kadromuzun tamamına yakınını da korumuş olduk . Genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir transfer politikası izleyerek , Pazarspor ' dan Can Morgül , Zonguldakspor ' dan Cenk Şahin , Siirtspor ' dan da Mehmet Yılmaz ' ı aldık . Ayrıca altyapıdan İbrahim Akdağ , İbrahim Yılmaz ve Aykut Sevim ' i ( A ) takıma çıkardık ' diye konuştu .
Yabancı oyuncu transferi çalışmaları hakkında da bilgi veren Dizar , özellikle santrfor ve orta saha mevkileri için arayışta olduklarını dile getirirken , takımlarına uygun oyuncu arayışı içinde olduklarını sözlerine ekledi .

02 . 07 . 2010 13 : 13 : 06