Ünye'de İmam Hatipliler Pilav Gününde Buluştu

Ünye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (ÜNİMDER) bu yıl 4.'sünü düzenlediği pilav günü, Çet Dağı'nda yapıldı.

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı pilav gününe AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Okuyan, İnkur Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, Ünye İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Tatlıgül, ÜNİMDER Başkanı Tamer Uysal ile Ünye İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları katıldı. ÜNİMDER Başkanı Tamer Uysal, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, Ünye İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Tatlıgül
de İmam Hatip Lisesi'nin önemine değinerek, velilerden çocuklarını İmam Hatip Lisesi'ne göndermelerini istedi. İnkur Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu ise, Ünye İmam Hatip Lisesi mezunu bir kişi olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
İmam Hatip Lisesi mezunu olarak hayatının her aşamasında bu bilinçle hareket ettiğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, "İmam Hatip Liseleri'nin oluşturduğu bir topluluk duyduğumda oraya katılmayı kendimde borç hissediyorum" dedi.
Programa konuşmacı olarak katılan Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Okuyan, Kur'an-ı Kerim'den örnekler vererek yaptığı konuşmada, imam hatiplilerin çok önemli bir misyon yüklendiğini söyledi.