Guti Beşiktaş'a gelmiyor mu?

Beşiktaş'ın heyecanla beklediği Guti, Beşiktaş'a gidip gitmeyeceği yönündeki haberleri değerlendirdi. Beşiktaş transferine sıcak bakan ünlü futbolcu Beşiktaş'a gidip giymeyeceği yönündeki kararını yakın zamanda vereceğini söyledi.

Guti Beşiktaş'a gelmiyor mu?
Guti yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Beşiktaş'ın teklifi iyiden de öte çok cazip, ama son sözü Real Madrid söyleyecek. Beşiktaş'tan teklif aldığım doğru ve burası gitmek istediğim bir yer. Çünkü özellikle Schuster orada ancak bugün itibariyle ortada hiçbir şey yok. 25 Temmuz'da takıma dahil olacağım ve kulübe gidip konuşmaya çalışacağım. Daha sonra ne olacak, neye karar vereceğiz göreceğiz.” Şu anda kendini Real Madrid'den çok Türkiye'ye mi yakın görüyorsun?'' sorusuna karşılık da “Bunu söyleyemem, çünkü bilmiyorum. Jorge Valdano (Real Madrid Spor Direktörü) ve Başkanla (Florentino Perez) konuşmak istiyorum. Daha sonra karar vereceğiz” diye cevap verdi.
Guti transferi öncesinde Mourinho ile geleceği hakkında konuşmak istediğini ve takım arkadaşı Raul'un da aynı durumda olduğunu söyledi. 15 yıldır formasını giydiği Real Madrid ile gerçekten duygusal bir bağı bulunan Guti kapıların tam olarak kapatmış değil.

FERRARI - ZAPOTOCNY KAVGASI


Bu arada Guti ve Raul transferleri için yabancı kontenjanını hala boşaltamayan Beşiktaş’ta bu sefer de Schuster’in defanstaki tercihi kriz nedeni oldu.
Bernd Schuster, geçen sezona ait maç kasetlerinde ve hazırlık kampında beğenmediği Matteo Ferrari yerine Tomas Zapotocny’nin takımda kalmasını istedi.
Alman hoca, Vikingur ile oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında Ferrari’yi kadroya almayarak dikkat çekmişti.
Ferrari’nin satılmasını isteyen Schuster, Zapotocny’nin ise kadroda tutulmasını yönetime bildirdi. Ancak yönetim, hala Zapotocny için gelen teklifleri görüşüyor. Zapotocny’nin satılması durumunda Schuster – Yönetim ilişkilerinin ne yönde olacağı merak konusu.
Bu arada Sabah gazetesi, geçen sezon da Mustafa Denizli’nin, antrenmanlarda hiç çalışmadığı gerekçesiyle Ferrari’nin gönderilmesi için yönetime baskı yaptığını, yönetimin yine karşı çıktığını iddia etti.