G.Saray gurbette çok farklı

Yeni sezon hazırlıklarını Hol-landa'da sürdüren Galatasaray ikinci hazırlık maçında Almanya'nın Homberg takımını 5-0 yendi. Cim Bom'un gollerini 9. dakikada Mehmet...



Yeni sezon hazırlıklarını Hol-landa'da sürdüren Galatasaray ikinci hazırlık maçında Almanya'nın Homberg takımını 5-0 yendi.

Cim Bom'un gollerini 9. dakikada Mehmet Batdal, 12. dakikada Serdar Özkan, 40. dakikada Arda Turan 55. dakikada Mustafa Sarp ve 59. dakikada Ahmet Kesim attı. Mehmet Battal, karşılaşmanın 43. dakikasında rakibinin sert müdahalesiyle sakatlanıp yerini Anıl'a bıraktı. Baros'tan sonra Battal'ın da sakatlanması forvet krizini gündeme getirdi. İki futbolcunun Fenerbahçe ile 21 Temmuz'da oynanacak Gurbet Kupası maçına yetişebileceği belirtildi.
Bu arada yabancı transferde Arnavut orta saha oyuncusu Lorik Cana'yı renklerine bağlayan G.Saray, Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nın formasını giyen Piotr Trochowski'yi transfer listesine aldı. Monaco'nun Kolombiyalı futbolcusu Pino'yu şimdilik askıya alan Cim Bom'da Sportif Direktör Adnan Sezgin, Trochowski için görüşme başlatmak üzere dün kamptan ayrılarak Hamburg'a gitti. Transfer pazarlığına oturan Sezgin'in, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi için Hamburg'a 5 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. Orta sahanın her bölgesinde görev yapabilen Trochowski için kulübü 8 milyon Euro istiyor.

Zaman