Ege Üniversitesi'nin Dergisi Egeden 1 Yaşında

Ege Üniversitesi'nin bilim, kültür ve sanata dair birikimini toplum ile paylaşmak amacıyla çıkardığı Egeden Dergisi, birinci yaşını EÜ Yönetimi ve Egeden Yayın Kurulu'nun katılımıyla EÜ Çeşme Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde kutladı

Ege Üniversitesi'nin Dergisi Egeden 1 Yaşında
Ege Üniversitesi'nin bilim, kültür ve sanata dair birikimini toplum ile paylaşmak amacıyla çıkardığı Egeden Dergisi, birinci yaşını EÜ Yönetimi ve Egeden Yayın Kurulu'nun katılımıyla EÜ Çeşme Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde kutladı.
Derginin yıldönümü pastasını Rektör Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'la birlikte Genel yayın Yönetmenleri Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı ve Yrd. Doç. Dr. Engin Önen kesti. EÜ akademik-idari çalışanları, öğrencileri ve emekli mensuplarının yanında bilim, kültür ve sanat hayatının önemli isimlerin de katkılarıyla zengin bir içerik sunan üç aylık yayın organı olan Egeden'in dağıtımda olan beşinci sayısı Ege Üniversitesi'nin 55. yılına özel olarak hazırlandı. Dergi 8 bin 500 adet basılarak ücretsiz dağıtılıyor.
DENEYİM YENİLİĞİN ENERJİSİYLE BİRLEŞİYOR
Derginin birinci yaşını kutlama toplantısında konuşan EÜ Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Egeden ile, kurumların tipik yayınlarını aşan, herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir dergi yarattıklarını ve bundan gurur duyduklarını belirtti. Bu başarının altındaki ekip çalışması ve işbirliğinden bahseden Prof. Dr. Yılmaz; "Egeden üniversitemizin resmi bir yayını olmaktan öte bir yerdedir" dedi. Dergi ekibini kutlarken, "Mükemmel iyinin düşmanıdır" diyen Prof. Dr. Yılmaz, deneyimin, yeniliğin enerjisiyle birleştiği ekibin bu başarıyı artırmak için "hep daha iyi olan" a ulaşmaya çalışacağına inandığını belirtti.
Derginin kuruluş yıldönümü kutlamasına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Telefoncu ile Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rasih Yılmaz da katıldı.