Anadolu Lisesi'nin Tanıtımına Başkan Desteği

Denizli'nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, 2010 -2011 eğitim öğretim yılında eğitime açılacak yatılı Mustafa Şipar Anadolu Lisesi için hazırlattığı afişleri, çevre il, ilçe ve beldelere giderek asıp, okulun tanıtımını yapıyor

Denizli'nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, 2010 -2011 eğitim öğretim yılında eğitime açılacak yatılı Mustafa Şipar Anadolu Lisesi için hazırlattığı afişleri, çevre il, ilçe ve beldelere giderek asıp, okulun tanıtımını yapıyor.
Eğitim için Kale ilçesini tercih edecek öğrencileri başlarının tacı yapacaklarını ifade eden
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, "Okulumuzun tanıtım ekibini oluşturduk. İlçe sakinlerimizle eğitime gönül vermiş hayırseverlerimizle tek yumruk olduk. Sivil toplum örgütleri ve ilçe sakinlerimizden vakti olanlarla el ele verdik ve okulumuzu tanıtıyoruz. Liseye başlayacak tüm öğrencilerimizi okulumuza davet ediyoruz" dedi.
Okulun hayırsever işadamı Mustafa Şipar tarafından yaptırıldığını, yan tarafına da İl Özel İdaresince 288 öğrenci kapasiteli yurt binası yapıldığını kaydeden İsmail Yarımca, spor salonu ve tüm diğer sosyal aktivite alanlarıyla gelecek öğrencilere hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi. Kale'ye kaliteli eğitim almak için gelecek her öğrencinin, kendisini evi gibi sıcak bir ortamda bulanacağını kaydeden Yarımca, "Biz eğitim gönüllüleri olarak eğitime destek vermeye devam edeceğiz. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır ilkesiyle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Gençlerimizin tercihlerini iyi yapmasını istiyoruz" diye konuştu.