Yeter Demirören, lig ağustosta biter! - SPOR

Beşiktaş taraftarı, Quaresma’dan sonra Robinho’ya teklif yapması ve Guti ile Raul’le de anlaşmaya varması üzerine Başkan Yıldırım Demirören’e internet üzerinden seslendi.

 

Beşiktaş taraftarı , Quaresma’dan sonra Robinho’ya teklif yapması ve Guti ile Raul’le de anlaşmaya varması üzerine Başkan Yıldırım Demirören’e internet üzerinden seslendi .

Taraftarlar , bu kez “Yeter Remirören yeter” tezahüratını başkana destek amacıyla söylüyor . İnternette “Yeter Demirören yeter . Bu kadar da olmaz . Lig ağustosta biter” , “Biri Demirören’i durdursun . Quaresma derken şimdi Robinho , Guti ve Raul konuşuluyor . Bu adam çıldırmış olmalı” şeklindeki benzer mesajlar yer aldı .

Tomas Zapotocny Eskişehir yolunda

Beşiktaş’ın Eskişehirspor’a vermek için pazarlık yaptığı Tomas Zapotocny’de sona çok yaklaştı . Eskişehir Başkanı Halil Ünal’ın 550 bin euroda diretmesi nedeniyle Çek yıldızın tapusunu vermeyen yönetim , Zapo’nun adını UEFA listesine ekleyerek bir anlamda tok satıcı rolünü oynuyor . Rıza Çalımbay’ın da Çek yıldızın bir an önce takımı katılması için yönetimine baskı yaptığı bildirildi . Beşiktaş , bu hafta içinde Zapo’yu resmen Es-Es’e vererek kontenjanını boşaltacak .

Tello’dan yönetime “Ayrılmam” resti

Beşiktaş yönetiminin transferi için Eskişehirspor’la görüşmesi üzerine Şili’li Rodrigo Tello isyan etti . Sözleşmesinin devam ettiğini ve kendi rızası olmadan hiçbir yere gitmeyeceğini belirten deneyimli futbolcu , “Eskişehirspor’la yapılan görüşmelerden haberim var . Ancak yönetim benimle konuşmadan nasıl böyle bir karar alıyor anlamış değilim . Ben Eskişehirspor’a gitmeyi düşünmüyorum . Yönetim anlaşsa ne olur ki . Beni istemiyorlarsa açıksa söylesinler ben başımın çaresine bakarım” dedi .

Yusuf’a Denizli’den son dakika golü!

De­ ; niz­ ; lis­ ; por’la ye­ ; ni se­ ; zon için an­ ; tre­ ; nör-fut­ ; bol­ ; cu ola­ ; rak an­ ; lafl­ ; t›­ ; €› ö€­ ; re­ ; ni­ ; len Be­ ; flik­ ; tafl’›n tec­ ; rü­ ; be­ ; li fut­ ; bol­ ; cu­ ; su Yu­ ; suf fiim­ ; flek , si­ ; yah-be­ ; yaz­ ; l›­ ; larda kal­ ; d› . De­ ; ne­ ; yi­ ; mi oyun­ ; cu­ ; nun , Ga­ ; la­ ; ta­ ; sa­ ; ray’›n es­ ; ki oyun­ ; cu­ ; su Ham­ ; za Ham­ ; za­ ; o€­ ; lu’nun ye­ ; flil-si­ ; yah­ ; l› ta­ ; k›­ ; m›n ba­ ; fl›­ ; na hoca ola­ ; rak ge­ ; ti­ ; ril­ ; me­ ; sin­ ; den son­ ; ra Be­ ; flik­ ; tafl’ta kal­ ; ma ka­ ; ra­ ; r› al­ ; d› . Yu­ ; suf , “De­ ; niz­ ; li ile an­ ; lafl­ ; m›fl­ ; t›m . Ama Ham­ ; za ge­ ; lin­ ; ce ben vaz­ ; geç­ ; tim . De­ ; niz­ ; li’ye k›r­ ; g›n de­ ; €i­ ; lim der­ ; sem ya­ ; lan olur” de­ ; di .

Star Gazete