Mhp Kırıkkale Milletvekili Durmuş'tan Delice'de İnceleme

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, seçmenlerden 12 Eylül'de yapılacak olan referandumda hayır oyu vermelerini istedi.

  MHP Milletvekili Osman Durmuş , Kırıkkale ' nin Delice ilçesine bağlı Çerikli kasabasını ziyaret etti . Burada vatandaşlarla sohbet eden Durmuş , 12 Eylül ' de yapılacak referandumla ilgili görüşlerini açıkladı .
Milletvekili Durmuş , " 12 Eylül ' de sandık önünüze gelecek , referandumda hayır oyu verin . Eğer sizler MHP ' yi iktidarda görmek ve hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız o zaman sandıkta hayır oyu verin " dedi .
Daha sonra Çerikli kasabasında bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi ' ne ( TMO ) giderek çiftçileri ziyaret eden Durmuş , " Çiftçi perişan , esnafa perişan , memur perişan , halk perişan , yani hiç kimse hayatından memnun değil . Artık halkımız kimin hizmet yaptığını biliyor . Biz Sağlık Bakanlığımız döneminde Karakeçili ilçemize hastane yaptırdık ama şimdi sağlık ocağı oldu " diye konuştu .
Durmuş ve beraberindeki partililer daha sonra Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya ' yı da makamında ziyaret ettikten sonra Kırıkkale ' ye döndü .
Durmuş ' a yaptığı ziyaretlerde MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer , Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur , Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve beraberlerindeki partililer eşlik etti .