Kolejli Öğrencilerden Topluma Hizmet Projesi

İstanbul Robert Koleji'nde öğrenim gören öğrenciler, Nazilli İsabeyli 80. Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda barına öğrencilerle bir hafta geçirdiler.

Kolejli Öğrencilerden Topluma Hizmet Projesi
  Bir haftalık süre boyunca yaptıkları faaliyetlerde topluma hizmet projesi kapsamında yuvadaki öğrencileri takım çalışmasına yönlendirmek ve temel beceriler kazandırmak , yaratıcılıklarını geliştirmek için çalışalar yürüten öğrenciler , son gün gerçekleştirdikleri gösteri ile ayakta alkışlandılar .
Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şura Toplantısının ardından yapılan gösteride bir haftalık çalışmalarını sergileyen kolejli öğrenciler ve yuvada barına çocuklar , hazırladıkları gösteri ile büyük beğeni kazandılar . Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar , İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesinin de izlediği gösteride öğrenciler sanat , spor , dans , müzik , drama ve farklı oyunlarla çalışmalarını sergilediler .
Projeye hakkında bilgiler veren Proje Koordinatörü Ege Bezci " Ülkemizin en eski kolejlerinden olan Robert Koleji ' nden 18 öğrenci arkadaşımla İsabeyli Çocuk Esirgeme Kurumu ( SHÇEK ) öğrencileriyle ' Topluma Hizmet Projesini ' hayata geçirmek üzere Nazilli İsabeyli beldesine geldik . Drama , müzik , resim , spor gibi alanlarda yuva öğrencilerine eğitim verdik . Bu çalışma hepimiz açısından oldukça güzel ve anlamlı geçti . İki farklı kültürün bir arada yaptığı çalışmalarda kaynaşma ve dayanışma ön plana çıktı . Bu sosyal projenin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarıma ve yuva idaresine çok teşekkür ediyorum " dedi .