Kazada Yaralanan Genç, Ambulans Helikopterle İzmir'e Sevk Edildi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan genç, ambulans helikopterle İzmir'e sevk edildi.

Kazada Yaralanan Genç, Ambulans Helikopterle İzmir'e Sevk Edildi
  Edinilen bilgiye göre , dün sabah meydana gelen kazada Nazilli ' den Aydın ' a gitmekte olan Mustafa C . yönetimindeki 09 F 7464 plakalı araç , İsabeyli beldesi yakınlarında iş yerinden çıkarak yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Büyük ' e ( 22 ) çarptı . Çarpmanın şiddeti ile ağır şekilde yaralanan Büyük , ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi ' ne kaldırılarak tedavi altına alındı .
Karaciğeri hasar gören , başına aldığı darbenin ciddi ve iç kanamasının olduğu tespit edilen Büyük ' ün ilk tedavisinin ardından İzmir ' e sevk edilmesi kararlaştırıldı . İzmir ' den yola çıkan ambulans helikopter , Nazilli Belediyespor Esat Ergüler Tesisleri ' ne iniş yaptı . Nazilli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi ' nden yaşam destek ünitesi ile birlikte çıkartılan Büyük , ambulans helikopter ile İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi ' ne sevk edildi .
Mustafa Büyük ' ün ambulans helikopter ile sevki sırasında Nazilli Bölge Trafik Büro Amirliği ' nde görevli polis memuru olan babası Yaşar Büyük ve arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı .