Forlan ve Krasic’i kaptırdılar - SPOR

Atletico Madrid, 25 milyon euroda diretince Uruguaylı starın işi yattı. Sırp yıldız “Juventus’a gideceğim” dedi

 

Atletico Madrid , 25 milyon euroda diretince Uruguaylı starın işi yattı . Sırp yıldız “Juventus’a gideceğim” dedi

Fenerbahçe’nin transferde uzun süre gündemini meşgul eden iki tranferden kötü haber geldi .

Kulübün uzun süre yalanladığı ancak gizlice görüşmeler yürüttüğü ve Güiza ile takas düşündüğü Diego Forlan için kulübü Atletico Madrid son sözü söyledi .  İspanyol yöneticiler takası kesinlikle kabul etmeyeceklerini bildirirken , “Forlan’ı satmayı düşünmüyoruz . Ancak çok iyi bir teklif gelirse bu kararımızı değiştirebiliriz . Onun için istediğimiz rakam 25 milyon euro .  Bu parayı getirmeden , transfer masasına oturmayın” dediler .

CSKA Moskova’da oynayan Krasic ise tercihini Serie A’dan yana kullandı . Sırp oyuncu , “Fener de benimle ilgileniyor ama tercihim Juventus .  Bildiğim kadarıyla iki kulüp arasındaki görüşmeler olumlu devam ediyor . Şu an beklemedeyim” dedi . Juve’nin Krasic için CSKA’ya 12 milyon euro vereceği öğrenildi .

Kanarya’ya 19’luk yetenek Hazard

Krasic’te hayalleri yıkılan Fenerbahçe , aradığı taze kanı Fransa’da buldu .  Sarı-Lacivertliler , Lille’de forma giyen 19 yaşındaki Eden Hazard ile dirsek temasına geçti . Bu futbolcunun menajeri ile görüşen ve el sıkışan Aykut Kocaman , kulübü ile irtibat kurdu . 12 milyon euro bonservis bedeli olan Hazard , geçen yıl Avrupa kupalarında 9 gol attı .

Fenerbahçe’de Martin Petrov harekatı başlıyor

Manchester City’nin , 3 futbolcusu Martin Petrov , Silvinho ve Benjani’yi serbest bırakarak yollarını ayırmasıyla gözler Fenerbahçe ile adı anılan Petrov’a çevrildi .  Lig TV’nin haberine göre Avrupa basınında birçok kulüple ismi geçen Martin Petrov için Fenerbahçe’nin de devreye girebileceği belirtiliyor . 31 yaşındaki Petrov , 2007’den beri Manchester City forması giyiyor . 78 kez Mili takım formasını giyen ve 21 gol kaydeden kanat oyuncusu , süratiyle dikkat çekiyor .







Star Gazete