Üstünel cevap verdi, bu kez kral suçladı

G.Saray'ın eski futbolcuları ile mevcut yönetim arasındaki tartışma bitmek bilmiyor. Suçlamalara maruz kalan yönetici Haldun Üstünel, Lincoln'e cevap verirken bir iddia da Hakan ...

 

G . Saray ' ın eski futbolcuları ile mevcut yönetim arasındaki tartışma bitmek bilmiyor . Suçlamalara maruz kalan yönetici Haldun Üstünel , Lincoln ' e cevap verirken bir iddia da Hakan Şükür ' den geldi . Cim Bom ' un efsane kaptanı , kulübü yönetenlerin başarısızlıklarını örtmek için her sezon bir kurban seçtiğini , son ismin de Arda olduğunu söyledi .

Galatasaray , adeta geçmişiyle hesaplaşıyor . Sarı-Kırmızılı kulüpte yaşanan gerçekler bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı . Cim Bom ' un Brezilyalı eski yıldızı Cassio Lincoln ' ün , önceki gün gazetemizin de sayfasına taşıdığı Aksiyon Dergisi ' ne verdiği röportajındaki suçlamalarına G . Saray ' ın futboldan sorumlu yöneticisi Haldun Üstünel ' den cevap geldi . Haberi kısmen doğrulayan Üstünel , Lincoln ' le yaşadığı diyalog sırasında Brezilyalı yıldızın iddia ettiği gibi alkollü olmadığını söyledi . Hiç kimsenin G . Saray ' ın teknik direktörüne küfretme cüretinde bulunamayacağını kaydeden başarılı yönetici , " Bugün de aynı şeyler yaşansa aynı tepkiyi veririm . Kimse Galatasaray ' ın 25 yıllık efsane kaptanına , teknik direktörüne küfür edemez . Bizim yönetici olarak görevivimiz Galatasaray ' ın değerlerine sahip çıkmaktır . G . Saray teknik direktörü de bu değerlerin başında gelir . Hiçbir futbolcumuz teknik direktörümüze küfür edemez . Ederse gereken cevabı yöneticilerden alır . " diye konuştu . Lincoln , Aksiyon ' a verdiği röportajında Üstünel ' in alkollü şekilde kendisine hakarette bulunduğunu iddia etmişti .
Brezilyalı futbolcu Lincoln ' den sonra Galatasaray ' ın efsane futbolcularından Hakan Şükür de mevcut Galatasaray yönetimi ve Haldun Üstünel hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu . Sarı-Kırmızılı takımın eski kaptanı , Galatasaray ' ı yönetenlerin başarısız geçen her sezonun ardından bir kurban seçtiklerini , geçen yıl da bu ismin Arda Turan olduğunu söyledi .
Futboldan sorumlu yönetici Haldun Üstünel için de ağır ifadeler kullanan Hakan Şükür , " Lincoln , Galatasaray teknik direktörüne hakaret edecek gücü nasıl buluyor? " şeklinde konuştu . Yeni yapılanma adı altında başarısızlığın üstünün örtülmeye çalışıldığını iddia eden Şükür , " Gelen giden oyuncu dengesizliğine bakıldığında kadroda çok büyük değişkenlik var . Haliyle başarısızlık da beraberinde geliyor . Çok büyük paralara çok büyük başarısızlıklar yakalanıyor . En büyük stratejik hatayı da futbolu yönetenler yapıyor . Lincoln ' ün G . Saray ' a gelişinde kısmen içinde bulundum . Kendisiyle telefonda konuşup G . Saray ' a gelmesi için ikna etmeye çalıştım . Gelip giderken ne yaşandı bilemem . Lincoln ' ün yaptığı çok büyük bir ayıp . Ona , G . Saray teknik direktörüne küfrettiren sistemi eleştirmemiz lazım . Her şeyi söyleyebilecek özgürlüğe nereden kavuştu? Yönetim eksiklikleri var . " eleştirisinde bulundu .
Keşke Rijkaard beni istemese
G . Saray Teknik Direktörü Rijkaard ile anlaşamayan Servet , ilginç açıklamalarda bulundu . Hollandalı hocaya kızgınlığı , kullandığı ifadelere yansıyan tecrübeli futbolcu , iki yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılmayı düşündüğünü söyledi . Rijkaard ' ın kendisini istememesinin avantajına olacağını kaydeden Servet , " Beni istemediğini söylemiş olsa beni mutlu etmiş olur . Keşke böyle düşünse , keşke beni istemese . O zaman ben de daha rahat transfer olabilirim . Rijkaard ' ın beni istememesi benim avantajımadır . " şeklinde konuştu . Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ' ın kişiliğini , karakterini ve teknik direktörlüğünü çok beğendiğini kaydeden tecrübeli futbolcu , kendisiyle seve seve çalışabileceğini söyledi . SPOR SERVİSİ

Zaman