Gürcistanlı İş Adamları Erzurum'a Geliyor

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinden açıklama yapılarak Gürcistanlı ihracatçı kurum ve kuruluş temsilcileri ile müteşebbislerden oluşan "Alım Heyeti"nini 9-11 Haziran günlerinde Erzurum'a gelerek ikili iş görüşmelerinde bulunacakları bildirildi

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinden açıklama yapılarak Gürcistanlı ihracatçı kurum ve kuruluş temsilcileri ile müteşebbislerden oluşan "Alım Heyeti"nini 9-11 Haziran günlerinde Erzurum'a gelerek ikili iş görüşmelerinde bulunacakları bildirildi.
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel, imzalı yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
"Gürcistanlı ihracatçı kurum ve kuruluş temsilcileri ile müteşebbislerden oluşan 'Alım Heyeti' 9-11 Haziran günlerinde Erzurum'a gelerek ikili iş görüşmelerinde bulunacak.
Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın koordinatörlüğünde ve Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'nin organizasyonunda Gürcistanlı yatırımcılar Erzurum'a gelecek. Gürcistanlı iş adamları ile yatırımcı kurum ve kuruluşların temsilcileri Palan Otel'de 10 Haziran günü Erzurumlu ve bölgedeki diğer illerdeki iş adamları ile ikili iş görüşmeleri yapacak. Üç gün sürecek görüşmelerde, 'Alım Heyeti'nin Erzurum programına çok sayıda iş adamının katılması bekleniyor."