Drogba Portekiz ile oynanacak ilk maça yetişecek

Fildişi Sahili Milli takımı-Japonya ile oynanan karşılaşmada aldığı darbe sonucu sakatlanan Drogba'nın ameliyat olduğu ve Portekiz ile oynanacak ilk resmi Dünya Kupası müsabakasına yetiştirileceği bildirildi. Kolundan bir operasyon geçiren Didier Drogba bugünden itibaren takımla beraber çalışmalara başlayacak.

Drogba Portekiz ile oynanacak ilk maça yetişecek
  Fildişi Sahili Milli takımı-Japonya ile oynanan karşılaşmada aldığı darbe sonucu sakatlanan Drogba ' nın ameliyat olduğu ve Portekiz ile oynanacak ilk resmi Dü ; nya Kupası mü ; sabakasına yetiştirileceği bildirildi . Kolundan bir operasyon geç ; iren Didier Drogba bugü ; nden itibaren takımla beraber ç ; alışmalara başlayacak .

İsviç ; re ' nin başkenti Bern ' de kırılan kolundan ameliyat olan Fildişi Sahilli yıldız golcü ; Didier Drogba , Saanenmoeser ' de hazırlıklarına devam eden takım arkadaşlarına katılacak .

Japonya ile oynanan hazırlık maç ; ında sakatlanan yıldız golcü ; , teknik heyet ve kadroyu korkuya uğratmıştı .

10 gü ; n boyunca yoğun bir tedavi sü ; reci geç ; irecek olan 32 yaşındaki oyuncunun Portekiz ile oynanacak ilk maç ; a yetiştirilmesi iç ; in bü ; yü ; k bir ç ; aba harcanacak .

Ç ; arşamba gü ; nü ; Gü ; ney Afrika ' ya gidecek olan Fildişi Sahili , Brezilya , Portekiz ve Kuzey Kore ' nin yer aldığı ' ö ; lü ; m grubu ' olarak adlandırılan G Grubu ' nda yer almakta . Goal