Denizli'ye sportif direktörlük! - SPOR

Sağlık sorunları nedeniyle teknik direktörlükten ayrılan Mustafa Hoca, stresi daha az bir görevle Kara Kartal’a hizmet vermeye devam edecek



Sağlık sorunları nedeniyle teknik direktörlükten ayrılan Mustafa Hoca, stresi daha az bir görevle Kara Kartal’a hizmet vermeye devam edecek

Beşiktaş’ta Mustafa Denizli için yeni formül bulundu. Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek takımdaki teknik direktörlük görevine devam edemeyeceğini bildiren Mustafa Hoca’yı Kartal’ın yönetimi bırakmama kararı aldı. Denizli, bundan sonraki dönemde sportif direktör olarak takımın başında olacak ve tecrübelerinden faydalanılacak.

ALTERNATİF ARAMIYORUZ

Basın Sözcüsü Mete Düren, Denizli ile yolları ayırmayı düşünmediklerini vurgulayarak, “Hocamıza alternatif aramıyoruz. Aksine onun da içinde olduğu bir kombinasyonu uygulamaya çalıyoruz. Hocamız yeni dönemde AR-GE direktörü ya da sportif direktör olabilir. Ancak her şey sağlık durumuna bağlı” ifadesini kullandı.

BEYİN TOMOGRAFİSİ ÇEKTİRDİ Sağlık durumunun netleşmesi amacıyla Denizli’nin kontrollerine de devam ediliyor. Denizli dün beyin tomografisi çektirdi. Tomografinin sonuçlarının bugün alınacağı ve Denizli’nin geleceğinin şekilleneceği öğrenildi. Öte yandan, Başkan Yıldırım Demirören bugün Türkiye’ye dönecek ve Denizli ile görüşecek.

Durumu, sağlığındaki gelişmelere endeksli

Beşiktaş, Mustafa Denizli ve Bernd Schuster ile ilgili gelişmeler üzerine İMKB’ye bir yazı gönderdi. Yazıda “Teknik direktörümüz Mustafa Denizli halen görevindedir ancak kendisinin sağlık problemlerindeki gelişmelere göre, göreve devam edip etmeyeceği konusunda yönetim kurulumuz ile teknik direktörümüz, önümüzdeki günlerde yeniden görüşecektir. Bununla birlikte, haberlerde adı geçen Bernd Schuster ile aramızda şu ana kadar herhangi bir görüşme olmamıştır” denildi.

Beşiktaş Yönetimi’nde Keçeli krizi

Mustafa Denizli ile ilgili gelişmeler, Beşiktaş’ta kriz çıkardı. İkinci Başkan Metin Keçeli, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Basın, yaşananlar konusunda benden daha çok şey biliyor. SMS geldi, yarın (bugün) yönetim toplantısı varmış. Gider miyim, bilmiyorum. Ben ikinci başkanım, kimse bana ne olduğunu anlatmıyor” diyerek tepkisini ortaya koydu. 

 

Star Gazete