Köylüler 2007'de yarım bırakılan yolun tamamlanmasını istiyor

Osmaniye'de merkeze bağlı Gökçedam (Hemite) köyü sakinleri 2007 yılında yapımına başlanan yollarının tamamlanmasını istiyor.

Köy Muhtar Mehmet Asla

  Osmaniye ' de merkeze bağlı Gökçedam ( Hemite ) köyü sakinleri 2007 yılında yapımına başlanan yollarının tamamlanmasını istiyor .

Köy Muhtar Mehmet Aslan yaptığı , 3 yıl önce köylerinin yolunun bir kısmının yapıldığını , geri kalanın ise tamamlanmadığını söyledi . Birçok kez yolun tamamlanması için müracaat etmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını dile getiren Muhtar Aslan , " Köyümüze , Hemite Kalesi nedeniyle dışarıdan yerli ve yabancı birçok turist gelmektedir . Bu ziyaretler yaz aylarında büyük bir artış gösteriyor . Gelen ziyaretçilerimizi kaleye götürmek için kullandığımız yol çok kötü bir durumda . " dedi .

Köy içi yollarının bir an önce yapılmasını isteyen Muhtar Aslan , " 3 yıl önce köyümüzün içerisine parke döşenmeye başlanmış , fakat yarısı tamamlandıktan sonra çalışmalar durdurulmuştu . Bu da bizi zor duruma düşürmektedir . Bizler biliyoruz ki birçok köy yolu yapılarak vatandaşın hizmetine açılmıştır . Hemite köyü sakinleri olarak yol çalışmalarının başlanarak sonlandırılmasını istiyoruz . " ifadelerini kulandı .