18 Kişinin Yaralandığı Kaza Mobese'de

Gaziantep'te işçileri taşıyan servisin ve kamyonun çarpışma anı Mobese kamerasına saniye saniye yansıdı

  Gaziantep ' te işçileri taşıyan servisin ve kamyonun çarpışma anı Mobese kamerasına saniye saniye yansıdı . Yarılar yol kenarında ambulans beklerken otobüsten çıkan bir yolcu kaza yapan sürücüyü yumrukladı .
Edinilen bilgiye göre kaza 3 . Organize Sanayi Bölgesi ' nde meydana geldi . 3 . Nolu cadde üzerinden kavşağa çıkan Sait K . yönetimindeki 27 S 3813 plakalı işçi servisine briket yüklü Orhan Ö . yönetimindeki 27 L 1391 plakalı kamyon çarptı . Kazanın şiddetiyle otobüs yan yattı . Bu sırada kayıtta olan Mobese kamerası bütün ayrıntıları kaydetti . Kazanın ardından otobüsten çıkan yaralıların imdadına yine başka bir servisle giden işçiler yetişti . Otobüsteki yaralıları çıkaran çevredeki vatandaşlar durumu sağlık
ekiplerine bildirdi . Otobüsten yaralı olarak çıkan işçiler yol kenarında ambulansların gelmesini bekledi . Bu sırada otobüsteki işçilerden biri kalabalığın arasında bulunan ve kaza yapan kamyon sürücüsüne saldırmak istedi . Sürücüyü yumruklamaya başlayan işçi güçlükle sakinleştirildi . Kazada yaralanan 18 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye gönderildi . Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi , 25 Aralık Devlet Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanesi ' ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı .
Kazanın ardından olay yerine gelen trafik ekipleri kazanın sebebini araştırırken araçlar olay yerinden kaldırıldı .
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor .