'Pop'un Kralı' Ölüm Yıldönümünde Anıldı

"Pop'un Kralı" Michael Jackson, Los Angeles'te aile üyelerinin de katıldığı 'Michael Daima' isimli gala ile ölüm yıldönümünde anıldı.

Ölümünün birinci yıldömünde, yakınları ve sevenleri Michael Jackson'ı anmaya devam ediyor. 25 Haziran 2009 tarihinde Los Angeles'te hayatını kaybeden Michael Jackson (MJ) için yine bu kentteki Beverly Hilton Oteli'nde 'Michael Daima' isimli bir gala gecesi düzenlendi. Galaya MJ'nin aile üyelerinin yanı sıra, arkadaşları ve 400'ün üzerinde MJ hayranı katıldı. Gece boyunca MJ'nin en meşhur şarkıları çalındı, küçük MJ hayranları ay yürüyüşü yaptılar.
Geceye katılan Chicago tabanlı müzik grubu Chi-Lites'in lideri ve MJ'nin babasıyla birlikte Mar-ance Yapımlarının ortaklığını yürüten Marshall Thompson, MJ'nin 50 yıl önce Chicago'da Chi-Lites grubunda müzik hayatına başladığını söyledi. Thompson, "Burada olmaktan ve MJ için en iyi performanslarımızı sergilemekten çok mutluyuz" dedi.
Geceye MJ'nin yeğenlerinden Donde, Genevieve ve Randy Jackson da katıldı. Randy Jackson, hayranlarına ve basın mensuplarına MJ'ye destek verdikleri için teşekkür etti.