Kepez'in Baraj Mahallesi'nde yol çilesi bitiyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Baraj Mahallesi'nde 30 kilometre asfalt, 28 kilometre de yeni yol açma çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Baraj Mahallesi'nde 30 kilometre asfalt, 28 kilometre de yeni yol açma çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı'nın Baraj Mahallesi'nde düzenlediği ev toplantısına katıldı. Çocuklar, Tütüncü'yü, kırmızı güllerle karşıladı. Toplantıda AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da hazır bulundu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Tütüncü, vatandaşların dertlerini dinledi. Mahalle sakinleri Türüncü'den ara sokakların asfaltlamasını, yeni parkların yapılmasını, açık semt pazarının üzerinin kapatılmasını, daha önceki dönemde ada bazında verilen tapu probleminin çözümünü istedi. Sokak aydınlatması ve ulaşımla ilgili de sıkıntılarını dile getirdi.

Başkan Tütüncü, ciddi bir asfaltlama çalışması yaptıkları ve birbirlerine komşu olan Baraj, Habibler ve Sütçüler mahallelerinde imar planında olmasında rağmen 16 yıldır açılamayan ana yolları da açtıklarını söyledi. Baraj Mahallesi'nde 30 kilometre asfalt, 28 kilometre de yeni yol açma çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Tütüncü, Baraj Mahallesi'nin problemlerinin çözümü için çalıştıklarını, önümüzdeki aylardan itibaren de ara sokaklara asfalt dökeceklerinin bilgisini verdi.

Kepez Belediye Başkanı, eskiyen parkları yenilemeye başladıklarını, yeni parkların yapılması ile ilgili proje çalışmaların devam ettiğini hatırlatarak, plan ve program dahilinde mahallenin park istediğini de yerine getirecekleri sözünü verdi. Sokak aydınlatması sıkıntısının sona ermesi için Antalya TEDAŞ Elektrik Dağıtım Müessese Müdürlüğü ile görüştüklerini aktaran Tütüncü, ilçedeki açık semt pazar yerlerinin üzerinin kapatılması için fizibilite çalışması yaptıklarını ifade etti. Daha önceki dönemde hak sahiplerine ada bazında verilen tapularla ilgili sıkıntıyı vatandaşın lehine olacak şekilde çözmek için gayret gösterdiklerini vurgulayan Tütüncü, "Yollar açarak, asfalt dökerek, okullar yaparak, imar, tapu sorunlarını çözerek mahallelerimizin gelişmesini sağlayacağız. Ama hepsinin bir anda olması mümkün değil. Zamanla hizmetleri yapacağız." diye konuştu.