Lokantanın tüpü bomba gibi patladı: 4 Yaralı

Bahçelievler'de bir lokantanın mutfağında bulunan tüpteki gaz kaçağı nedeniyle patlama meydana geldi. Patlama sonrası savaş alanına dönen iş yerindeki

  Bahçelievler ' de bir lokantanın mutfağında bulunan tüpteki gaz kaçağı nedeniyle patlama meydana geldi . Patlama sonrası savaş alanına dönen iş yerindeki 4 kişi yaralandı . Olay yerinde delil toplayan polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı .

Soğanlı Mahallesi Çavuşpaşa Caddesi No : 3 ' te bulunan lokantanın mutfağındaki mutfak tüpünde meydana gelen gaz sızıntısı nedeniyle iş yerinde patlama meydana geldi . Patlamanın şiddetiyle iş yeri savaş alanına döndü . Lokantanın eşyalarının dışarı saçılırken , iş yerinin camları paramparça oldu . Olayda cam kırıklarından etkilenen ikisi iş yeri çalışanı , biri müşteri , diğeri de yoldan geçmekte olan 4 kişi yaralandı . Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırılarak , tedavi altına alındı . Bir yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi .

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye , sağlık ve polis ekibi sevk edildi . Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri de çevre güvenliğini aldıktan sonra delil topladı . İş yerindeki piknik tüplerini inceleyen güvenlik güçleri , patlamanın sebebini kesinleştirmeye çalıştı .

İş yerinde ilk önce gaz kokusu hissettiklerini belirten görgü tanıkları bir anda patlamanın meydana geldiğini ve mutfak eşyalarının havada uçuştuğunu söyledi . Yaralıların ambulanslarla hastaneye götürüldüğünü ifade eden görgü tanıkları , bir yaralının durumunun ağır olduğunu söyledi .

Polis ekiplerinin konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi .