Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Forlan, Fransa'ya gidiyor

İspanya'nın bu sezon Avrupa çapında tek başarılı ekibi olan Atletico Madrid'in golcü oyuncusu Diego Forlan'a transfer teklifleri yağıyor.

Fenerbahçe

  İspanya ' nın bu sezon Avrupa çapında tek başarılı ekibi olan Atletico Madrid ' in golcü oyuncusu Diego Forlan ' a transfer teklifleri yağıyor .

Fenerbahçe ' nin Güiza artı 6 milyon euro karşılığında transfer ettiği haberlerine rağmen sarı - lacivertli kulüpten Atletico Madrid kulübüne her hangi bir resmi teklif gelmediği belirtildi .

Diego Forlan ' a şuan için en ciddi teklifin bu sezonun Fransa şampiyonu ve Fransa Kupası sahibi Olimpik Marsiya ' dan geldiği belirtildi . Uruguaylı golcü oyuncuyu renklerine bağlamak için direkt olarak Madrid kulübü ile temasa geçen Fransız ekibi , 25 milyon Euroluk bonservis bedelini ödemeye hazır olduklarını açıkladılar .

Öte yandan , Forlan cephesinde de tekliflerin değerlendirildiği fakat oyuncunun şuan kulübünden yıllık 4 , 5 milyon Euro maaş aldığı ve bunun gelecek tekliflerde daha cazip olmaması durumunda Madrid ' den kesinlikle ayrılmayı düşünmediği yönünde ifade edildi .

Şuan Avrupa ' nın en gözde santraforlarından biri olan Forlan ' ın Avrupa ' daki güçlü kulüpler tarafından transfer edilmesi Fenerbahçe cephesinde zor bir dönemece girileceğini gösteriyor .