Xabi Alonso: Yenilgiyi unutturacağız

İspanya Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Xabi Alonso, İsviçre karşısında aldıkları yenilgiyi unutturacaklarını söyledi.

Xabi Alonso: Yenilgiyi unutturacağız
  İspanya ' nın tecrü ; beli ortasaha oyuncusu Xabi Alonso , İsviç ; re maç ; ında aldıkları yenilginin ardından sistem değişikliğine gidecekleri yö ; nü ; ndeki sö ; ylentileri yalanladı .

Real Madrid ' li oyuncu , kulü ; bü ; n resmi internet sitesine yaptığı aç ; ıklamada ' İspanya Milli Takımı oturmuş bir sisteme sahiptir ve bu sistemle başarılı olmuştur . İsviç ; re maç ; ında iyi oynadık ancak sonuca gidemedik . Kaybedilen bir maç ; ın ardından sistemimizi değiştirecek değiliz . Ç ; alışmalarımızı daha sıkı bir biç ; imde sü ; rdü ; receğiz . Daha iyiye gideceğimize eminim ' ifadelerini kullandı .

Teknik direktö ; r Del Bosque ' ye de ö ; vgü ; ler yağdıran Alonso , ' Bu mağlubiyetin etkilerini ö ; lç ; meli ve ö ; nü ; mü ; zdeki maç ; lar iç ; in hazırlanmalıyız . Eminim Del Bosque bizim iç ; in bir şeyler planlamıştır . Takım olarak ona gü ; venimiz sonsuz . 23 kişi tam olarak kenetlendik ve onun emirlerini bekliyoruz ' dedi .

H Grubu ' nda mü ; cadele eden İspanya , gruptaki ikinci maç ; ına 21 Haziran ' da Honduras karşısında ç ; ıkacak .