2010 Dünya Kupası A grubu Fransa - Meksika maçı TRT 1 canlı izle

FIFA Dünya Kupası 2010 A grubu ikinci maçları ile tüm hızı ile devam ediyor. İlk maçlarında beraberlik alan Fransa-Meksika maçı canlı izle bugün TSİ ile saat: 21:30'da naklen canlı izle TRT 1 ekranlarına gelecek. TRT 1 canlı izlemek için tıklayınız... Bütün maçların canlı anlatımı TRT 1 (trt1) buradan canlı izleyin...trt 1 canlı izleyin.

2010 Dünya Kupası A grubu Fransa - Meksika maçı TRT 1 canlı izle
TRT 1 canlı yayın ile Dünya Kupası maçlarını canlı izle. TRT 1 maçları naklen yayınlıyor ve canlı izle linkleri burada, Dünya Kupası çeyrek final maçları bugün başlıyor TRT 1 canlı yayın ile izlemek için doğru yerdesiniz.FIFA Dünya Kupası 2010 A grubu ikinci maçları ile tüm hızı ile devam ediyor. İlk maçlarında beraberlik alan Fransa-Meksika maçı bugün TSİ ile saat: 21:30'da naklen TRT 1 ekranlarına gelecek. TRT 1 canlı izlemek için tıklayınız... Bütün maçların canlı anlatımı TRT 1 (trt1) buradan canlı izleyin...

Dünya Kupası çeyrek final maçları heyecanı Ömer Üründül’ün sunumuyla TRT 1'den canlı olarak yayınlanıyor.TRT 1 canlı yayın canlı izle linklerini sitemizden takip ederek maç keyfini yaşayabilirsiniz. Dünya Kupası özel bölümü ile tur maçlarını tüm detayları ile takip edip foto galeri ve videoları izleyebilirsiniz. FIFA Dünya Kupası 2010 A grubu ikinci maçları ile tüm hızı ile devam ediyor. İlk maçlarında beraberlik alan Fransa-Meksika maçı canlı izle bugün TSİ ile saat: 21:30'da naklen canlı izle TRT 1 ekranlarına gelecek. TRT 1 canlı izlemek için tıklayınız... Bütün maçların canlı anlatımı TRT 1 (trt1) buradan canlı izleyin...trt 1 canlı izleyin.


DÜNYA KUPASININ BÜTÜN MAÇLARI NAKLEN İZLEMEK İÇİN TIKLA

Gruplarındaki ilk maçlarından beraberlikle ayrılan iki takım arasındaki müsabaka, Polokwane kentindeki 45 bin seyirci kapasiteli Peter Mokaba stadyumunda 21.30'da başlayacak.

Maçı Suudi hakem Halil İbrahim El Hamdi yönetecek. El Hamdi'nin yardımcılıklarını İran'dan Hasan Kamranifar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Salih Muhammed El Marzuki yapacak.

Dünya Kupası çeyrek final maçları heyecanı Ömer Üründül’ün sunumuyla TRT 1'den canlı olarak yayınlanıyor.TRT 1 canlı yayın canlı izle linklerini sitemizden takip ederek maç keyfini yaşayabilirsiniz. Dünya Kupası özel bölümü ile tur maçlarını tüm detayları ile takip edip foto galeri ve videoları izleyebilirsiniz.

FIFA dünya sıralamasında 9. sırada bulunan Fransa ile 17. sırada yer alan Meksika milli takımlarının muhtemel 11'leri şu şekilde sıralandı;

Fransa (4-2-3-1)

1-Hugo Lloris

2-Bacary Sagna

3-William Gallas

4-Eric Abidal

5-Patrice Evra

6-Jeremy Toulalan

7-Abou Diaby

8-Nicolas Anelka

9-Franck Ribery

10-Florent Malouda

11-Thierry Henry

Teknik Direktör: Raymond Domenech

Meksika (4-3-3)

1-Oscar Perez

2-Efrain Juarez

3-Rafael Marquez

4-Francisco Rodriguez

5-Carlos Salcido

6-Gerardo Torrado

7-Paul Aguilar

8-Ricardo Osorio

9-Giovani Dos Santos

10-Guillermo Franco

11-Carlos Vela

Teknik Direktör:
Javier Aguirre