Selçuk Üniversitesi'nden Hayırseverlere Teşekkür

Selçuk Üniversitesi (SÜ) tarafından Fen Fakültesi eğitim binasının dizayn edilmesine destek veren hayırseverlere plaket ve teşekkür belgesi verdi.

Selçuk Üniversitesi'nden Hayırseverlere Teşekkür
Üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlenen plaket takdim törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Bedük, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ersöz, öğretim üyeleri ve hayırseverler katıldı. Prof. Dr. Dinçer Bedük, Fen Fakültesi'nin yeni binası tamamlandıktan sonra hayırseverlerin desteği ile iç dizaynını yaptırdıklarını belirterek, "Her şeyi devletin imkanları ile yaptırmak mümkün değil. 'Veren el, alan elden üstündür' sözünü hatırlatarak, hayırseverlere üniversitem adına teşekkür ederim. Bugüne kadar hayırseverler üniversitemize 150 milyon TL'lik hibe verdi. Bu paralar bize güvenin de kanıtıdır" dedi.
Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ersöz de, yeni bir binaya kavuşmalarında büyük destek veren Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan'a teşekkür etti. Eğitime gönül veren hayırseverlere de minnet borçlu olduklarını belirten Prof. Dr. Ersöz, "Konya'nın saygın ve seçkin iş adamlarına, fakültemize yapmış oldukları destekler nedeniyle teşekkür borçluyuz. 5 bölümde 2 bin 800 öğrenci ile eğitimimizi sürdürüyoruz. 30 derslik, 5 bilgisayar laboratuvarı, 5 seminer salonu ile 35 bin metrekarelik kapalı fiziki alana sahip binamız, Türkiye'nin en büyük Fen Fakültesi'dir" şeklinde konuştu.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Bedük ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Ersöz, katkıları nedeniyle hayırseverler Ali Öge, Nevzat Kahveci, Ertuğrul Çoban, Mevlüt Müsevitoğlu, Fahrettin Kulu, Hüseyin Tosunoğlu, Fatih Uslu, Nazif Seyisoğlu, Yahya Özek, İhsan Ay, Adnan Hekimoğlu ve Uğur Kaleli'ye plaket ve teşekkür belgesi verdi.