Medical Park'tan Her Bebeğe Bir Fidan

Medical Park Samsun Hastanesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde çok anlamlı bir proje başlatarak, hastanede doğan her bebek için TEMA Vakfı ile işbirliği yaparak bir fidan dikilmesini sağlıyor.

  " Her bebek bir fidan , her bebeğe bir fidan " projesinde hastanede doğan her bebeğe Tema Vakfı hatıra ormanlarının birinde bir fidan dikiliyor . Medical Park Samsun Hastanesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü ' nde başlattığı bu projeyle çevre koruma çalışmalarına destek veriyor . Hastanede doğan her bebek için , bu anlamlı projenin bir hatırası olarak bebeklerin adına sertifikalar düzenleniyor ve ailelere takdim ediliyor .
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr . Dr . Hikmet Çavuş konuyla ilgili yaptığı açıklamada , " Medical Park Samsun Hastanesi sunmuş olduğu sağlık hizmetinin yanında sosyal sorumluluk çalışmalarına da değer ve destek veren bir kurumdur . Hastanemiz ; kurulduğu günden bu güne çeşitli spor ve sanat etkinliklerine destek vererek ; üzerine düşen sosyal sorumlulukları da yerine getirmeye çalışmaktadır . Bu yıl Çevre Koruma Haftasında farklı bir projeyle ; hastanemizde doğan her bebeğimize Tema Vakfı ' yla birlikte bir fidan dikiyoruz . Çevre koruma bilincinin gelişmesinde Medical Park Samsun Hastanesi ' nin de katkısının olması bizleri mutlu ediyor , bu projenin uzun yıllar devam ederek , bebeklerimizin kendileriyle büyüyen fidanlarının ormanlara dönüşmesini umuyorum " dedi .
Medical Park Samsun Hastanesi ' nin sunmuş olduğu sağlık hizmeti yanında sosyal çalışmaları da her zaman önemsediğine değinen Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Op . Dr . Hakan Özcan , " Hastanemiz çevreye olan sorumluluklarını bu tarz çalışmalarla yerine getirmeye devam edecektir . İleriki dönemlerde de spora , sanata ve çevreye yönelik sorumluluk çalışmalarımızla , hasta odaklı eğitim ve bilgilendirme organizasyonlarımızla hizmetlerimize devam edeceğiz " diye konuştu .