FIFA Dünya Kupası 2010 Güney Afrika-Meksika maçı ile başlıyor

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği 2010 Dünya Kupası, açılış maçında ev sahibi Güney Afrika'nın Meksika'yı ağırlayacağı maçla start alıyor. FIFA Dünya Kupası 2010 açılış maçı olan Güney Afrika Meksika maçı ile başlıyor. Maç Türkiye saati ile saat: 17:00'dan canlı olarak beyazgazete.com adresinden canlı olarak yayınlancaktır. Dünya ku

FIFA Dünya Kupası 2010 Güney Afrika-Meksika maçı ile başlıyor
  FIFA Dü ; nya Kupası 2010 aç ; ılış maç ; ı olan Gü ; ney Afrika Meksika maç ; ı ile başlıyor . Maç ; Tü ; rkiye saati ile saat : 17 : 00 ' dan canlı olarak beyazgazete . com adresinden canlı olarak yayınlancaktır . Dü ; nya kupası aç ; ılış maç ; ı Gü ; ney Afrika-Meksika maç ; ını izlemek iç ; in tıklayınız . Maç ; ın bü ; tü ; n ayrıntıları . . .

FIFA Dü ; nya Kupası 2010 Gü ; ney Afrika-Meksika maç ; ı Saat : 17 : 00 ' dan itibaren TRT 1 ve TRT HD kanalından canlı olarak yayınlancak . Tü ; m Dü ; nya Kupası maç ; larını beyazgazete . com adresinden takip edebilirsiniz . . .

Gü ; ney Afrika-Meksika maç ; ının kadroları . . .

Gü ; ney Afrika ( 4-5-1 )


Khune
Gaxa
Mokoena
Khumalo
Masilela
Modise
Dİkgacoi
Pienarr
Letsholonyane
Tshabalala
Mphela

Teknik Direktö ; r : Carlos Alberto Parreira

Meksika

Perez
Juarez
Marguez
Rodriguez
Salcido
Torrado
Castro
Guardado
Dos Santos
Vela

Teknik Direktö ; r : Javier Aquirre

DÜ ; NYA KUPASI MAÇ ; LARINI CANLI OLARAK İZLEYİN


Bafanalar galibiyete odaklandı

Turnuvaya ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşayan Gü ; ney Afrika ' da yedi ay ö ; nce gö ; reve gelen Carlos Alberto Parreira , takıma yepyeni bir gö ; rü ; ntü ; kazandırmayı başardı . Son 12 maç ; ında yenilgi yü ; zü ; gö ; rmeyen Gü ; ney Afrika , sağlam savunmasıyla ö ; n plana ç ; ıkıyor . Danimarka , Kolombiya ve Bulgaristan maç ; larında oldukç ; a iyi sonuç ; lar alan Bafanalar , turnuvanın aç ; ılış maç ; ında saha ve seyirci avantajlarını kullanarak galibiyet kovalayacaklar . Eğer ikinci tura ç ; ıkmak istiyorlarsa bu maç ; tan mutlak suretle ü ; ç ; puan almak zorundalar .

Hazır bir Meksika . . .

Futbol tutkusuyla yanıp tutuşan bir ü ; lke olan Meksika , Dü ; nya Kupası iç ; in oldukç ; a iyi bir şekilde hazırlandılar . Elemelerde zor gü ; nler geç ; irmelerine rağmen hazırlık maç ; larında Hollanda , İngiltere ve İtalya karşısında oynadıkları futbolla gö ; z doldurdular . Son dö ; rt Dü ; nya Kupası ' nda bir ü ; st tura ç ; ıkma başarısı gö ; steren Meksika , bu turnuvada da genç ; ve dinamik kadrosuna gü ; veniyor . Aguirre ' nin takımda yarattığı havayı gö ; z ö ; nü ; ne aldığımızda ev sahibine zorlu dakikalar yaşatmaları muhtemel .

Son maç ; lar

Gü ; ney Afrika

Gü ; ney Afrika 1-0 Danimarka

Gü ; ney Afrika 5-0 Guatemala

Gü ; ney Afrika 1-1 Bulgaristan

Gü ; ney Afrika 4-0 Tayland

Meksika

Meksika 2-1 İtalya

Meksika 5-0 Gambiya

Meksika 1-2 Hollanda

Meksika 1-3 İngiltere

Takım haberleri

Gü ; ney Afrika

Kaleci Khune ' nin sakatlığı atlattığı aç ; ıklandı . Kadronun geri kalanında sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor . 4-5-1 dizilişiyle sahaya ç ; ıkmaları bekleniyor .

Muhtemel onbir : Khune , Gaxa , Khumalo , Masilela , Mokoena ; Pienaar , Modise , Tshabalala , Letsholonyane , Khuboni ; Mphela .

Meksika

Takımda sakat oyuncu bulunmuyor . 4-4-2 dizilişiyle sahaya ç ; ıkmaları bekleniyor .

Muhtemel onbir : Ochoa ; Juarez , Osorio , Marquez , Salcido ; G . dos Santos , Castro , Torrado , Guardado ; Franco , Hernandez .

İzlenesi oyuncular

Gü ; ney Afrika

Benni McCarthy ' nin yokluğunda Bafanalar ' ın gol yü ; kü ; nü ; Katlego Mphela ç ; ekecek . Yapılan kampta beş kilo verdiği ö ; ğrenilen Mphela ' nın bitiriciliğinin yanına hızını eklediği hazırlık maç ; larında aç ; ıkç ; a gö ; rü ; ldü ; . Topla buluştuğu anlarda Meksika savunmasının başına ç ; orap ö ; rebilir .

Meksika

Turnuvadan sonra Manchester United ' a gidecek olan Javier Hernandez , Meksika kadrosunda yer alan en değerli oyunculardan biri . Mü ; cadeleci ruhuyla rakip savunmaları yıldıran Hernandez , Gü ; ney Afrika karşısında ü ; lkesinin en bü ; yü ; k gol ü ; midi olacak .

Tahmin

Gü ; ney Afrika ' nın 89 , 000 kapasiteli Soccer City Stadı ' nda rakibini alt etmemesi iç ; in hiç ; bir neden yok . Uzun zamandır bu turnuvaya hazırlanmaları onlar iç ; in bü ; yü ; k bir avantaj . Taraftarlarının rü ; zgarını arkalarına alıp Meksika ' yı geç ; eceklerdir .

Gü ; ney Afrika 2-1 Meksika