9 Türk'ün intikamını beyazperdeye taşıyor

Kurtlar Vadisi ekibi, Mavi Marmara baskınında ölen 9 Türk'ün intikamını beyazperdeye taşıyor.

9 Türk'ün intikamını beyazperdeye taşıyor
  Kurtlar Vadisi ekibi , Mavi Marmara baskınında ö ; len 9 Tü ; rk ' ü ; n intikamını beyazperdeye taşıyor .

İsrail ' in Mavi Marmara gemisine saldırısı , &ldquo ; Kurtlar Vadisi Filistin&rdquo ; filminin senaryosunu değiştirdi

Yeni senaryoda , Polat Alemdar ve adamları gemide ö ; ldü ; rü ; len 9 Tü ; rk ' ü ; n intikamını alacak

TÜ ; RKİYE ile İsrail arasında diplomatik krizin yaşanmasına neden olan Kurtlar Vadisi Pusu ' nun ardından , bu kez de Mavi Marmara gemisine dü ; zenlenen saldırı sinema perdesine taşınıyor . Yapımcı şirket Pana Film , &ldquo ; Kurtlar Vadisi Filistin&rdquo ; adlı filmin senaryosunu değiştirme kararı aldı . Senaryoya eklenecek yeni bö ; lü ; mde , tıpkı &ldquo ; ç ; uval&rdquo ; intikamı gibi İsrail askerlerinin vurduğu 9 Tü ; rk ' ü ; n intikamının alınmak istendiği ileri sü ; rü ; ldü ; .

SENARYO DEĞİŞTİRİLİYOR


İsrail ' in Gazze ' ye yardım gö ; tü ; ren Mavi Marmara ' ya dü ; zenlediği saldırı , sinema perdesine aktarılıyor . Filistin ' de yaşanan insanlık dramının anlatıldığı &ldquo ; Kurtlar Vadisi Filistin&rdquo ; adlı filmin senaryosu bittiği halde , son gelişmeler ü ; zerine Pana Film , senaryoyu değiştirme kararı aldı . Senaristler , gemiye yapılan saldırı ve 9 Tü ; rk ' ü ; n ö ; ldü ; rü ; lmesini senaryoya ekleyecek .

KRİZE NEDEN OLMUŞTU


Ç ; ekimlerine yaz aylarında başlanması beklenen film Filistin ' e gidilemediği iç ; in Suriye ' de ç ; ekilecekti . Ancak gü ; venlik nedeniyle Suriye ' den de vazgeç ; ildi . Hatay ve Urfa ' da ç ; ekilecek filmin 5 Kasım ' da vizyona girmesi bekleniyor . Kurtlar Vadisi Pusu ' da , Irak ' ta Tü ; rk askerinin başına ç ; uval geç ; irilmesinin intikamı alınmıştı . Bu filme tepki gö ; steren İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Danny Ayalon ' un , rahatsızlığı iletmek ü ; zere davet ettiği Tü ; rk Bü ; yü ; kelç ; isi Oğuz Ç ; elikkol ' u daha alç ; ak bir kanepeye oturtması iki ü ; lke arasında diplomatik kriz yaşanmasına neden olmuştu

Kaynak : Medyaradar