Bafra ürünleri İzmir'deki fuarda tanıtıldı

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu(KADEKON)'nun düzenlediği Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisi Fuarı törenle açıldı. Ev sahipliğini KA

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu(KADEKON)'nun düzenlediği Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisi Fuarı törenle açıldı. Ev sahipliğini KADEKON Başkanı Hızır Murtezaoğlu'nun yaptığı açılışa, bürokratlar ve çeşitli Karadeniz dernekleri üyeleri katıldı.

KADEKON Başkanı Hızır Murtezaoğlu da Karadeniz kültürünün İstanbul ve Ankara'da düzenlenen özel günlerle sıkça gündeme geldiğini belirterek, İzmir ve Ege Bölgesi'ni Karadenizliler olarak ihmal ettiklerini dile getirdi. Murtezaoğlu, bu sene düzenledikleri çalıştay ve sergiyle bu eksikliği kapatmak istediklerini söyledi.

KADEKON fuarını yerinde incelemek ve ziyaret etmek üzere ilçemizden de bürokrasiden oluşan bir heyet katıldı. Fuarda Bafra standını ziyaret eden konuklara Bafra Pidesi ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından özel olarak ambalajlanan Bafra lokumu ve ilçenin turizm açısından değerlerini gösteren broşürler dağıtıldı.

KADEKON Başkanı Hızır Murtezaoğlu'nun ev sahipliğini yaptığı fuara KADEKON Başkan yardımcısı Mustafa Uçar Avcı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy, OMÜ Bafra Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Ali Kemal Ayan, Basiad Başkanı Ahmet Aydın, Bafra TSO Meclis üyesi Timur Bircan katıldı.