Kartal, Quaresma ile yüz yüze görüşecek

Beşiktaş, son iki aydır peşinde koştuğu İnterli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma için yine sonuç alamadı. Quaresma'nın transferini resmen bitirmek üzere Madrid'e giden F...

 

Beşiktaş , son iki aydır peşinde koştuğu İnterli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma için yine sonuç alamadı .

Quaresma ' nın transferini resmen bitirmek üzere Madrid ' e giden Futbol Şubesi Komite Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ' nun Portekizli futbolcunun menajeri ile sıkı bir pazarlığa girdiği öğrenildi . Adalı ve Zülfikaroğlu ' nun maddi konularda yaşanan pürüzleri ortadan kaldırmak için çaba harcadıkları ancak Quaresma ' nın menajerini ikna edemedikleri bildirildi .
Ayrıca Quaresma ' nın Türki-ye ' ye transfer olup olmama konusunda hâlâ çekinceleri olması ve net kararını verememesinin Siyah-Beyazlı yöneticileri zor durumda bıraktığı ifade edildi . Adalı ve Zülfikaroğlu ' nun Quiaresma için ısrarlı oldukları ve Portekizli oyuncu ile yarın Madrid ' de yüz yüze görüşme yapmak istedikleri dile getirildi . Futbol Şubesi Komitesi ' nin de yapılacak bu görüşme sonrası Başkan Yıldırım Demirören ' e bir rapor sunarak adeta yılan hikayesine dönen Quaresma transferine ya tamam ya da devam diyecekleri vurgulandı . Bu arada Siyah-Beyazlı yönetimin Portekizli futbolcuya Şampiyonlar Ligi ' ne kalınması halinde 750 bin Euro da prim vaat ettiği bildirildi . İnter ' in 7 milyon Euro fiyat biçtiği Quaresma , Beşiktaş ' ın teklifine " evet " derse , yılda 3 , 5 milyon Euro , takım Şampiyonlar Ligi ' ne kalırsa 4 milyon 250 bin Euro kazanacak .
Öte yandan Beşiktaş ' ta Teknik Direktör Mustafa Denizli ' nin sözleşmesinin hâlâ Futbol Fede-rasyonu ' na gönderilmediği ortaya çıktı . Denizli ' nin federasyona verilmesi gereken sözleşmeyi imzalamadığı , futbolcularının alacaklarının ödenmesine kadar da imzalamayacağını bildirdiği öğrenildi .
SPOR SERVİSİ

Zaman