(a) Milli Futbol Takımı Abd'de...

-(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI ABD'DE... - HİDDİNK, ÇEK CUMHURİYETİ GALİBİYETİ SONRASI TAKIMA İZİN VERDİ -MİLLİLER BUGÜN TÜRK GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILACAK

-(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI ABD'DE...

- HİDDİNK, ÇEK CUMHURİYETİ GALİBİYETİ SONRASI 

TAKIMA İZİN VERDİ

-MİLLİLER BUGÜN TÜRK GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILACAK,

ÖZGÜRLÜK ANITI'NA GİDECEK

(FOTOĞRAFLI)

NEW YORK (A.A) - 23.05.2010 - Tolga Adanalı bildiriyor - ABD'de kamp çalışmalarını sürdüren (A) Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Guus Hiddink, Çek Cumhuriyeti galibiyeti sonrası takıma izin verdi.

(A) Milliler Hollandalı çalıştırıcıyla çıktığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, maç sonrası izin alan futbolcular dün akşamı New Jersey ve New York'ta dinlenerek ve kent sokaklarında gezerek geçirdi. 

Futbolcuların, bugün Türk Günü etkinliklerine katılıp toplu halde New York'ta bulunan Özgürlük Anıtı'na giderek, günü geçirmesi bekleniyor. Program çerçevesinde, kiralanan özel bir tekne ile kaldıkları W Hotel'den Manhattan'a gelecek olan (A) Milli Takım futbolcuları, hava şartlarının elvermesi halinde Manhattan'da yapılacak Türk Günü etkinliklerine katılacak.

Türk Günü Haftası kutlamalarının ardından, (A) Milli takım tekneyle Manhattan'dan Liberty Adası'nda bulunan Özgürlük Anıtı'na geçecek.

Futbolcular daha sonra Montclair Üniversitesi sahasında akşam saatlerinde yapılacak antrenmana katılarak tekrar konakladıkları W Hotel'e dönecek.

Ay-yıldızlılar, yarın da yine aynı üniversitenin sahasında bir antrenman daha yaptıktan sonra salı günü ABD kampının ikinci etap çalışmalarına katılmak üzere Connecticut eyaletine gidecek.

Milli takım, 26 Mayıs Çarşamba günü Hartford şehrindeki Veterans Stadyumu'nda Kuzey İrlanda karşısında ABD'deki ikinci hazırlık maçını oynayacak.

(STA-SSG)

23.05.2010 10:05:21