(a) Milli Futbol Takımı Abd'ye Gitti İstanbul

-(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI ABD'YE GİTTİ İSTANBUL (A.A) - 18.05.2010 - (A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI, HAZIRLIK ÇALIŞMALARI VE ÖZEL MAÇLAR YAPMAK ÜZERE ABD'YE

-(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI ABD'YE GİTTİ

İSTANBUL (A.A) - 18.05.2010 - (A) Milli Futbol Takımı, hazırlık çalışmaları ve özel maçlar yapmak üzere ABD'ye gitti. 

TFF Başkanı Özgener, Atatürk Havalimanı'ndan New York'a hareketten önce yaptığı açıklamada, hazırlık çalışmaları ve önemli 3 hazırlık maçı yapmak üzere ABD'ye gittiklerini belirterek, şunları söyledi:

'Bizim için ABD'deki karşılaşmalar önemli. Bir kere yeni teknik direktörümüzün futbolcu kardeşlerimizle ilk beraberliği olacak. Birbirlerini tanıma fırsatı olan ilk organizasyon olacak. ABD'de 3 maç yapacağız. Birisi Dünya Kupası'na da katılacak olan ABD. Dolayısıyla bizim için sezon sonunda iyi bir hazırlık, kaynaşma, birbirini tanıma fırsatı olacak.'

Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile dün biraraya geldiklerini ifade eden Özgener, 'ABD'deki hazırlık maçları ve çalışmaları öncesinde takımın durumunu gözden geçirdik' dedi.

(A) Milli Futbol Takımı aday kadrosunun, yerel saatle 14.30'da New York'a ulaşması bekleniyor. Milliler, buradan New Jersey'e geçerek W Hoboken Hotel'de konaklayacak.

(A) Milliler, ABD'deki kamp çalışmaları sırasında 3 özel maç oynayacak. İlk hazırlık maçını 22 Mayıs Cumartesi günü New Jersey'de Red Bull Arena'da Çek Cumhuriyeti ile oynayacak milliler, 26 Mayıs Çarşamba günü Connecticut Veterans Stadı'nda Kuzey İrlanda ile 29 Mayıs Cumartesi günü de Philadelphia'da Lincoln Financial Field'da ABD ile karşı karşıya gelecek.

-ADAY KADRO-

(A) Milli Futbol Takımı'nın ABD'de yapacağı kampın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standard Liege)

Savunma Oyuncuları: Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık (Jübile), Gökhan Zan, Emre Güngör, Servet Çetin, Caner Erkin (Galatasaray), Mehmet Topuz (Fenerbahçe), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Çağlar Birinci (Denizlispor)

Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım (Toulouse), Volkan Şen, Ozan İpek (Bursaspor), Mehmet Topal (Valencia), Arda Turan (Galatasaray), Okan Buruk (İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Jübile), Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Necip Uysal (Beşiktaş), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor), Sezer Öztürk (Eskişehirspor)

Forvet Oyuncuları: Turgay Bahadır (Bursaspor), Tuncay Şanlı (Stoke City), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Nihat Kahveci (Beşiktaş)

19.05.2010 11:23:36