Kızılay Heyetinden Vali Erden'e Ziyaret

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali başkanlığındaki heyet Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden'i makamında ziyaret etti.

Kızılay Heyetinden Vali Erden'e Ziyaret
  Vali Erden ' i makamında ziyaret eden heyette , Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali , Genel Başkan Vekili Nihat Adıgüzel , Yönetim Kurulu Üyeleri Fecri Alparslan ve Hayati Çetin ile birlikte Kırşehir Şube Başkanı İsmet Yapıcı katıldı .
Ziyarette , Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve beraberindeki heyete Kırşehir tanıtım kitapları hediye eden Vali Erden , yaptığı konuşmada , Türk Kızıl ayının ülke genelinde olduğu gibi yurt dışında da ihtiyaç sahiplerine sağlık , barınma ve iaşe gibi hizmetler sunan köklü bir kuruluş olduğu hatırlatarak , " Kurulduğu 1868 yılından bu yana hiçbir ayrım yapmadan insanlara en zor zamanında böylesine önemli hizmetler sunan Kızılay ' ın değerli genel başkanı ve yöneticilerini ilimizde görmekten büyük mutluluk duyuyorum " dedi .
Vali Erden ' e plaket sunan Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ' de , " Kırşehir ' e bir dizi toplantılar yapmak üzere geldik . Dün bölge istişare toplantımızı burada gerçekleştirdik ve tarih kenti olan Kırşehir ' in önemli eserlerinde incelemelerde bulunduk . Bu günde yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştireceğiz . Yaptığımız istişare sonucunda Kırşehir ' de bir kurum deposu ve aşevi kurmayı planlıyoruz " ifadelerini kullandı .