Adnan Polat: Bursaspor'u tebrik ediyorum

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'de oynanan son hafta maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Son günlerde basında ç

  Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat , Turkcell Süper Lig ' de oynanan son hafta maçının ardından açıklamalarda bulundu .

Son günlerde basında çıkan bazı haberlerle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Başkan Adnan Polat , ' ' Son 1 aydır Galatasaray ' a top yekun bir saldırı var . Binlerce yalan haber var . Çoğunu yalanlamaktan vazgeçtik . Rijkaard ile yolumuza devam ediyoruz . Onlar da yeni sezonun çalışmasını yapıyorlar . ' ' diye konuştu .

Başkan Polat , ligde son maçta Bursaspor ' un şampiyonluğa ulaşmasını da değerlendirerek , ' ' Galatasaray ' ın menfaatleri açısından baktığımızda , Bursaspor ' un şampiyon olması bizim işimize geliyor . ' ' dedi .

Futbolun acımasız bir oyun olduğunu vurgulayan Başkan Adnan Polat , ' ' Futbol bu sene bize gösterdiği acımasızlığı , Fenerbahçe ' ye de gösterdi . Son maçta son dakikada şampiyonluğu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorlardır . Bursaspor ' u tebrik etmek lazım . Başta İbrahim Başkanı tebrik ediyorum . Ertuğrul Hocayı , futbolcuları tebrik ediyorum . Çünkü bana göre , analarının ak sütü gibi bir şampiyonluk elde ettiler . ' ' diye konuştu .

Başkan Adnan Polat , Galatasaray ' da , şartlarının uyması durumunda her futbolcunun gidebileceğini söyledi . Mehmet Topal ' ın Valencia Kulübü ' ne transfer olmak için ısrarla izin istediğini dile getiren Başkan Adnan Polat , ' ' Arda da Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri . Ağır bir sezon geçirdi , kaptanlık yükü de vardı . Kadrodaki futbolcuları Avrupa ' da kupa kaldırmadan göndermek istemediğimizi söylüyorduk . Biz futbolcu ticareti yapmıyoruz . Kimsenin ayağına zincir vuramayız . Galatasaray ' dan ayrılmak isteyen olursa da kulüplerin şartlarının uyması kaydıyla her futbolcu gidebilir . Arda ' nın böyle bir talebi bana gelmedi . " dedi .

BAZI OYUNCULAR GALATASARAY KİMLİĞİ ALTINDA SON MAÇLARINI OYNADI

Bu arada Galatasaray ' ın deplasmanda 2-1 yenildiği Gençlerbirliği maçından sonra yayıncı kuruluşa konuşan Başkan Adnan Polat çok sert açıklamalar yaptı .

Sarı - kırmızılı kulübün başkanı Polat , kafilede yer alan ve sahaya çıkan oyuncuları adeta tehdit ederek , ' ' Bazı oyuncular Galatasaray formasını giydiklerinin farkında değiller . ' ' dedi .

Başkan Polat , bazı oyuncuların Galatasaray kimliği altında son seyahatleri olduğunu da belirterek , ' ' Maçı izlerken görüldü ki bugün buraya kafileyle gelen oyuncuların bir kısmı Galatasaray takımında olduklarının hala farkında değiller . Bugün son defa geldiler . Yarından itibaren gereken yapılacaktır . ' ' diye konuştu .