Adü'lü Öğrencilerden Söke'de Şan Konseri

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü öğrencileri Söke'de şan konseri verdi.

Adü'lü Öğrencilerden Söke'de Şan Konseri
Söke Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Söke Şubesi tarafından desteklenen konser, Efes Sineması'nda gerçekleşti. ADÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü öğretim üyesi Olcay Şahin'in sunum yaptığı konserde piyanoda Svetlana Palatkina, Fatma Gökçe Çiçek ve Çağrı Dilber yer aldı. Lisans 4. Sınıf öğrencileri Erdem İpek, Seda Erdoğan, Esin Altıneşik, Ilgın Yorgancı, Yunus Yünkül, Ercan Yılmaz, Hüseyin Erol, Hayriye Akbıyık, Habibe Gümüştepe, Osman Üzümcü'nün sahne aldığı konserde; ünlü müzikal ve operalardan güzel örnekler sahnelendi. Solo gösterilerin de yer aldığı konserde eserler koro olarak da seslendirildi. 2 bölüm halinde gerçekleşen konser katılımcıların büyük beğenisi topladı.
ÇYDD Söke Şube Başkanı Nimet incedal; "Müziğe gönül vermiş ve birbirinden yetenekli gençleri Sökeliler ile buluşturmaktan dolayı mutluyuz. Öğretim üyesi Olcay Şahin olmak üzere Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü lisans 4. Sınıf öğrencilerimizin her birini yürekten kutluyorum" dedi.