Vanspor, Teknik Direktör Rahim Zafer'le Sözleşmeyi Yeniledi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor, halen görevde olan Teknik Direktör Rahim Zafer'le 2 yıllığına sözleşmeyi yeniledi.

Vanspor, Teknik Direktör Rahim Zafer'le Sözleşmeyi Yeniledi
İmza töreninde konuşan Belediye Vanspor Kulüp Başkanı Nihat Gezici, Teknik Direktör Rahim Zafer ile başarılı bir sezon geçirdiklerini, bunun için tekrar sözleşme yaptıklarını söyledi. Gezici, "Amacımız gelecek sezonda daha kalıcı ve taraftarı memnun edici başarılara imza atmaktır. Bu imzanın yeni başarılar getireceğine inanıyorum. Ayrıca sözleşme yapacağımız futbolcularımızı da önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Başarılı bir sezon geçirmede büyük pay sahibi olan Teknik Direktörümüz Rahim Zafer, oyuncular ve idari kadromuza teşekkür ederiz. Anlaşmamız hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
2 yıl daha takımın başında kalmak için sözleşmeye imza atan Teknik Direktör Rahim Zafer ise, Belediye Vanspor'un gelecek sezon tek hedefi Bank Asya Ligi'ne çıkmak olacağını belirterek; "Bunun için tüm ekibimizle en iyi şekilde hazırlanacağız. Vanspor'un hedefini daha çok büyütmek için yepyeni bir geleceğe de imza atmış oluyoruz. Birlik ve beraberlik içinde daha iyi yerlere geleceğimizden eminim" dedi.