Paü'de 2. Teknoloji Ve Ar-ge Günleri Başladı

Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) bu yıl ikincisi düzenlenen 'Teknoloji ve Ar-Ge Günleri' başladı.

Paü'de 2. Teknoloji Ve Ar-ge Günleri Başladı
Açılış konuşmalarının yapıldığı günün ilk oturumuna PAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. İnan Özer, ABİGEM Denizli Direktörü Buğra Sofuoğlu, akademisyen ve öğrenciler katıldı. ABİGEM Denizli Direktörü Buğra Sofuoğlu, Ar-Ge ve Teknoloji Günleri'ne katılan herkese teşekkür ederken, ABİGEM olarak '3. Ar-Ge ve Teknoloji Günleri'nde de yer almak istediklerini söyledi.
Teknoloji ve Ar-Ge Günleri'nin üniversite-sanayi iş birliği açısından önemli olduğuna vurgu yapan Rektör Vekili Prof. Dr. İnan Özer, Ar-Ge'nin özellikle kriz dönemlerinde büyük önem kazandığını söyledi. Prof. Dr. Özer, Denizlili girişimcilerin burada yapılan çalışmalardan yararlanmalarını umut ettiğini dile getirdi.
Teknodrom AŞ. Satış Direktörü Emrah Turgay Yıldırım ise firmanın tanıtımı ve başarı hikayesini anlattı. Ünlü mizah karakteri 'Porof. Zihni Sinir'in çizeri İrfan Sayar da 'Yenilikçilik, inovasyona Porof. Zihni Sinir'in gözüyle bakış' adlı bir sunum yaptı. İrfan Sayar, Zihni Sinir'in gözünden günlük hayattaki sıkıntılar, pratik çözüm önerileri ve garip icatlarını tanıttı.