MÜSİAD ile TÜSİAD ilk kez buluştu

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihat Vardan başkanlığındaki heyet, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Ümit Boyner ve yönetimine ...



Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihat Vardan başkanlığındaki heyet, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Ümit Boyner ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

'İlk' olma özelliği taşıyan ziyarette, iki taraf işsizlik, eğitim hakkı, KOBİ'lerin büyümesi ve demokratikleşme gibi konularda fikir alışverişinde bulundu.
TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, nezaket ziyaretine gelen Vardan ve ekibini kapıda karşıladı. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Ümit Boyner, MÜSİAD'ın kendilerini ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını aktardı. TÜSİAD Başkanı, "Bugün özellikle kriz döneminden çıkan Türkiye'de, bundan sonra nasıl yapılanacağımız ve sorunların üzerine nasıl gideceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunma imkânımız olacak." dedi.
Yaklaşık 45 dakika süren toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, iki derneğin farklı düşünebileceğini ancak ülkenin gelişmesi için birlikte çalışması gerektiğine inandığını söyledi. TÜSİAD ve MÜSİAD'ın bundan sonraki farklı platformlarda da ortak proje üretme gayreti içinde olacağını ifade eden Vardan, görüşmede ağırlıklı olarak demokratikleşme çalışmaları, işsizlik, eğitim ve KOBİ'lerin geliştirilmesi gibi pek çok konuyu ele aldıklarını anlattı. Vardan, ayrıca Boyner ve ekibini, çalışmalarını yakından görmeleri için MÜSİAD'a davet etti.
(CİHAN)

Zaman