Başkan Tahmazoğlu Okul Birincilerine Laptop Hediye Edecek

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Nisan Ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumu bir önceki meclis tutanak özetinin okunması ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Nisan Ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumu bir önceki meclis tutanak özetinin okunması ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.
2009 yılı faaliyet raporunun görüşülüp kabul edildiği meclis toplantısında Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan vekilliği ve divan katip üye seçimi yapıldı. Birinci meclis başkanlığına Ekrem Yıldız, ikinci başkan vekilliğine Kurt Ali Kılçık seçilirken, Divan Üyeliğine Şahin Özbal, Süleyman Kılıç, yedek divan üyeliğine Filiz Üzücü ile Mikail Avcı seçildi.
Meclis toplantısında bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde borçlu bir belediye devraldıklarını fakat beş yılın sonunda Şahinbey Belediyesi'ni borçsuz belediye konumuna getireceklerinin taahhüdünü verdi. Her alanda çalışmalarının devam ettiğini bildiren Başkan Tahmazoğlu, "Gaziantep eğitim alanında Türkiye ortalamasında alt sıralarda eğitim sıralamamızı yükseltmemiz gerekmektedir. Bu nedenle eğitim seviyemizi yükseltmek için öğrencilerimizi başarıya teşvik
etmemiz gerekiyor. Bunu sağlamak için yıl sonunda okul birincilerine laptop hediye edeceğimiz müjdesini veriyorum" dedi.
Başkan Tahmazoğlu'nun bu teklifine meclis üyeleri alkışlarıyla destek verdi. Gündeme alınan dokuz madde kabul edilirken, gündemde görüşülecek madde kalmadığından meclis 03 Mayıs 2010 Pazartesi günü saat 14.00'de yeniden toplanmak üzere kapandı.