Erciyesspor'da hedef son haftayı rahat geçirmek

Bank Asya 1. Ligi'nde son iki haftaya girilirken Kayseris Erciyesspor, sürpriz yaşamak istemiyor.

Ligin ikinci yarısında yakaladığı başarılı çıkışl

Bank Asya 1. Ligi'nde son iki haftaya girilirken Kayseris Erciyesspor, sürpriz yaşamak istemiyor.

Ligin ikinci yarısında yakaladığı başarılı çıkışla alt sıralardan uzaklaşan Erciyesspor, matematiksel anlamda halen ligden düşme tehlikesi içerisinde yer alıyor. Bu hafta kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesispor ile karşılaşacak olan mavi-siyahlı ekip, bu maçı kazanarak ligin son haftasına rahat girmeyi amaçlıyor.

Teknik Direktör Levent Devrim, 38 puanla ligin 13. sırasında bulunduklarını belirterek, "Bizim gibi ligin alt sıralarından uzaklaşma çabasında olan takımlar var. Biz onlara göre avantajlıyız. Bu avantajımızı iyi kullanıp tehlikeye sokmak istemiyoruz. Lig sıralamasında 37 puanla Mersin İdman Yurdu, 36 puanla Çaykur Rizespor, 34 puanla Hacettepe ve 32 puanla Dardanelspor takip ediyor. Biz bu haftayı galibiyetle geçirdiğimiz takdirde puanımız 41'e yükselecek. Böylece ligden düşme tehlikesini atlatacağız. Bunun için kendi sahamızdaki galibiyet bizim için önemlidir" dedi.

Levent Devrim, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçta taraftar desteğine ihtiyaçlarını olduğunu dile getirerek, 90 dakika boyunca taraftarlarının takımlarına destek vermesini istedi.