Pasinler'de 2 bin 500 fidan toprakla buluştu

Erzurum'un Pasinler ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Tarım Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği organizasyonla ilçenin değişik yerlerinde 2 bin 500 fidan

Pasinler'de 2 bin 500 fidan toprakla buluştu
Erzurum'un Pasinler ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Tarım Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği organizasyonla ilçenin değişik yerlerinde 2 bin 500 fidan toprakla buluşturuldu.

Kasımpaşa Mahallesi'ndeki dikim törenine Pasinler Kaymakamı Zekai Erdem, Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Yazı İşleri Müdürü Sedat Kavut, İlçe Tarım Müdürü Dilek Kara, kurum yetkilileri ve çok sayıda öğrenci de katıldı.

Fidan dikimi öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Erdem, ağaç seferberliğinde yapılan faaliyetlerin geleceğe yatırım olduğunu kaydetti. Çalışmalar kapsamında 2 bin 500 fidan dikildiğini belirten Erdem, dikimin yapıldığı alana 20–30 yıl sonra geldiklerinde gölge olabilecek ağaçlar oluşmasını istediklerini vurguladı.

Kaymakam Erdem, "Bu ağaçlar meyve ve çam ağaç fideleridir. Vatandaşlarımızın dikilen fidanları en iyi şekilde koruyarak bakmaları gerektiğini düşünüyorum." dedi.

İlçe Tarım Müdürü Dilek Kara ise geleceği imar etmenin bir yolunun da bulunan yerlere kalıcı bir eser bırakmak olduğunun altını çizdi. Konuşmaların ardından törene katılanlar fidanları toprakla buluşturdu.