Vali Öztürk Pasinler'de İncelemelerde Bulundu

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Pasinler ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Öztürk Pasinler'de İncelemelerde Bulundu
Vali Sebahattin Öztürk, Pasinler Hükümet konağı önünde İlçe Kaymakamı Zekai Erdem ve kamu kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılandı.
Kaymakam Zekai Erdem, kaymakamlık makamında Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'e sinevizyon eşliğinde ilçe hakkında brifing verdi. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Pasinler Kaymakamlığına ait Pasinler Turistik Kale Otel ve Kaplıcalarını yerinde inceledi.
Vali Öztürk Pasinler Belediye Başkan Vekili Ümit Ayrancı'yı makamında ziyaret etti ve belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.
İlçede incelemelerde bulunan Öztürk ilçeye kurulacak olan kız yurdunun inşaatına yakın bir zamanda başlanacağını, Pasinler'in tarım ve hayvancılık bölgesi olduğundan tarım ve hayvancılığa yönelik projelerin sayısının artırılması gerektiğini söyledi.
Öztürk, ayrıca il özel idaresinin Pasinler'in 56 köy yolunun, kanalizasyon ve su şebekesi çalışmalarının da yakın zamanda başlanacağını belirterek, Pasinler Kaymakamlığı ve Pasinler Belediyesi ortaklı kurulması düşünülen kilit taşı fabrikasının yerinde bir karar olduğunu, yöreye hizmet edebilecek bir tesis olabileceğini ifade etti. Vali Öztürk, "Pasinler, il merkezine en yakın ilçemiz olmasının yanında asayiş olaylarının en az yaşandığı huzur dolu bir yerdir. Yöneticileri, huzur ortamının sağlanmasında katkısı bulunanları ve güvenlik kuruluşları mensuplarını kutluyorum" dedi.
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ün Pasinler ilçe ziyaretine İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Sosyal, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok eşlik etti.