Süper Kahramanlar Bağdat Caddesi'nde Çocuklarla Buluştu

Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee, Marvel Characters B

  Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee , Marvel Characters B . V . ve Marvel ' in lisans haklarına sahip olan yetkili şirket Paimotion Entertainment Inc . ile yaptığı lisans anlaşması çerçevesinde Marvel ' in efsanevi kahramanı Iron Man ve arkadaşları Spider Man , Hulk ile Invisible Girl ' ü konuk etti . Iron Man , 23 Nisan ' da Türk Telekom ' un yerel kahramanı Süper Can ile birlikte lisans anlaşmasını temsili olarak imzaladı .
Sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden Marvel Characters BV , Paimotion Entertainment ve Türkiye ' nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom arasında yapılan eğlence temelli anlaşmanın yankıları hala devam ederken , iki firma arasındaki lisans anlaşmasının temsili imza töreni çok özel bir günde yapıldı . Marvel Characters BV adına Iron Man ve Türk Telekom adına Süper Can anlamlı bir günde , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ' nda bu anlaşmaya temsili olarak imza attı .
23 Nisan sabahı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bağdat Caddesi ' nde düzenlenen geçit törenine katılan Marvel ' in ünlü karakteri Iron Man , binlerce hayranını selamladı . Sevinçli gösteri sonrasında iki süper kahraman Iron Man , Süper Can diğer Marvel karakterlerinin eşliğinde Türk Telekom Galeri ' de kapsamlı lisans anlaşmasının temsili imza törenini gerçekleştirdi .
İşbirliğine ilişkin olarak bir açıklama yapan Marvel Entertainment şirketi Tüketici Ürünleri Global Başkanı Simon Philips , " Bu anlaşmanın imzalanması tarihi bir önemi simgelemektedir . Marvel ' in efsanevi kahramanları tamamen çocuklara adanmış ve uluslararası kabul görmüş , bugüne tahsis ettiğimiz için çok mutluyuz " dedi .
Türk Telekom Grubu teknoloji şirketi Sobee ' nin Genel Müdürü Mevlut Dinç ise , " Daha önce de duyurduğumuz kapsamlı Marvel Lisans Anlaşması çerçevesinde dünya çocuklarına armağan edilmiş olan 23 Nisan ' da böyle bir anlaşmanın temsili imza törenini gerçekleştirmiş olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz . Bu kapsamda dünyanın en tanınmış süper kahramanlarıyla kutlayacağımız 23 Nisan etkinlikleri işbirliğimizin ilk somut örneği olacak " diye konuştu .
Süper kahramanları yakından izlemek isteyen çocuklar Bağdat Caddesi ' nde büyük bir kalabalık oluşturdu . Çocuklar en çok Spider Man , Iron Man ve Hulk ' a ilgi gösterdi .