Şampiyonlar Ligi İnter-Barcelona:1-3 maçı gollerini izle

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İnter sahasında konuk ettiği Barcelona'yı 3-1 yenmeyi başardı. İnter elde ettiği bu skorla rövanş maçı için Barcelona karşısında büyük avantaj sağlamış oldu.

Şampiyonlar Ligi İnter-Barcelona:1-3 maçı gollerini izle
  Şampiyonlar Ligi ' nde erken final olarak nitelendirilen İnter &ndash ; Barcelona maç ; ı dü ; n akşam oynandı . Bü ; yü ; k bir heyecan fırtınasına sahne olan İnter &ndash ; Barcelona maç ; ı , ev sahibi İnter ' in 3-1 ' lik ü ; stü ; nlü ; ğü ; ile sonuç ; landı .

Giuseppe Meazza ' da oynanan karşılaşmada İnter ' e galibiyeti getiren golleri karşılaşmanın 30 . dakikasında Wesley Sneijder , 48 . dakikada Maicon ve 61 . dakikada Diego Milito kaydederken , konuk ekip Barcelona ' nın golü ; 17 . dakikada Pedro ' dan geldi .

Karşılaşma iki ekibinde hızlı ataklarıyla başladı . Barcelona karşılaşmanın 19 . dakikasında sol kanattan Maxwell ile etkili geldi . Maxwell son ç ; izgiye kadar getirdiği topu penaltı noktasının gerisine doğru ortaladı . Gelen topu iyi takip eden Pedro sert ve dü ; zgü ; n bir vuruşla , Barcelona ' yı deplasmanda 1-0 ö ; ne geç ; irdi .

Golü ; yedikten sonra daha aç ; ık futbolu tercih eden Jose Mourinho ' nun ö ; ğrencileri ö ; zellikle Eto ' o &ndash ; Milito ikilisinin etkili atakları sayesinde aradığı golü ; 30 . dakikada buldu . Sağ kanattan gelişen İnter atağında Eto ' o topu ceza sahasına gö ; nderdi , Milito gelen ortayı penaltı noktasının ü ; zerinde kontrol etti ve topu sol tarafında bulunan Sneijder ' a verdi . Sneijder ' in sert şutu ağlarla buluştu ve İnter Barcelona karşısında 1-1 ' lik beraberliği sağladı .

İKİNCİ YARIDA İNTER FIRTINASI


Ev sahibi İnter ikinci yarıya fırtına gibi başladı . 48 . dakikada İnter kendi sahasından hızlı bir şekilde ç ; ıktı . Sağ taraftan gelen Milito , Maicon ' u gö ; rdü ; . Kaleci ile karşı karşıya kalan Maicon pozisyonu affetmedi ve İnter ' i 2-1 ö ; ne geç ; iren golü ; kaydetti .

BARCELONA ' NIN SOL TARAFI Ç ; Ö ; KTÜ ;


İnter ilk iki golde olduğu gibi 3 . golü ; de sağ kanattan geldiği bir pozisyonda buldu . Eto ' o sağ kanattan geliştirdiği atakta topu ceza sahasına gö ; nderdi . Sneijder ' in kafa vuruşunda kale direğinin dibinde fırsatç ; ılığını konuşturan Milito Barcelona ağlarını sarstı ve durumu 3-1 ' e getirdi .

BARCELONA ' NIN BASKISI SONUÇ ; VERMEDİ


3 . Golü ; yiyen Barcelona tü ; m riskleri alarak İnter kalesine gitmeye başladı . Barcelona geliştirdiği ataklarda golü ; bulamayınca maç ; tan 3-1 mağlup ayrıldı . Barcelona Teknik Direktö ; rü ; Josep Guardiola İnter ' in 3 . golü ; nden sonra Zlatan İbrahimovic ' i ç ; ıkartarak yerine defans oyuncusu Abidal ' i alması Barcelona ' nın gol bulamamasına neden oldu . Guardiola ' nın bu değişikliği spor otoritesi tarafından ç ; ok bü ; yü ; k hata olarak değerlendirildi .

JOSE MOURİNHO FARKI


İnter ' in Portekizli teknik adamı Jose Mourinho takımına aşılağı taktik ve oyuna zamanında mü ; dahaleleri ile bü ; yü ; k beğeni topladı . Barcelona ile oynadığı son 5 maç ; ta gol atamayan İnter , bu karşılaşmada Barcelona ağlarına 3 gol birden atarak bu şanssızlığını yıkmış oldu .

İnter dü ; n akşamki maç ; ta Şampiyonlar Ligi ' nin favori takımını yenerek , Şampiyonlar Ligi ' nde oynadığı son 6 karşılaşmadan galibiyetle ayrılmış oldu .

RÖ ; VANŞ 28 NİSAN ' DA CAMP NOU ' DA

İnter ' in Barcelona ' yı 3-1 yendiği Şampiyonlar Ligi yarı final maç ; ının rö ; vanşı 28 Nisan ' da İspanya ' da Barcelona ' nın Camp Nou Stadı ' nda oynanacak . İnter ' de Dejan Stankovic Barcelona ' da ise kaptan Puyol sarı kart cezalısı oldukları iç ; in rö ; vanş maç ; ında oynayamayacak .

İNTER - BARCELONA MAÇ ; ININ GOLLERİNİ İZLEMEK İÇ ; İN TIKLAYINIZ . . .