Miss Turkey 2010 Yarışma birincisi Ankara'dan Gizem

Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması'nın 20 finalisti geçen mart ayında belirlenmişti.Dün Miss Turkey 2010 Güzellik yarışması dün 20:30'da Kral TV ve CNBC-e'den canlı olarak yayınlandı. Miss Turkey Güzellik Yarışması 2010'un birincisi Ankaralı üniversite öğrencisi Gizem Meriç oldu.

Doğuş Yayın Grubu stüdyolarında düzenlenen gecede, 14 numarayla yarışan ve Ankara'dan yarışmaya katılan Gizem Memiç 2010'nun Türkiye Güzeli seçildi.

Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması'nın 20 finalisti geçen mart ayında belirlenmişti.Dün Miss Turkey 2010 Güzellik yarışması dün 20:30'da Kral TV ve CNBC-e'den canlı olarak yayınlandı. Miss Turkey 2010'un birincisi Ankaralı üniversite öğrencisi Gizem Meriç oldu.

Kral TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması'nın finali önceki akşam Doğuş Yayın Grubu Stüdyoları'nda yapıldı. Kral TV ve Cnbc-e'den canlı yayınlanan geceyi Burcu Esmersoy ve Cem Davran sundu. Yarışmada birinciliği 178 cm boyunda ve 89-64-95 ölçülerine sahip Ankaralı üniversite öğrencisi Gizem Meriç kazanırken, atv'nin sevilen dizisi "Adanalı"da Sofia karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya ikinci, yarışmaya Almanya'dan katılan Döndü Şahin üçüncü, Dilay Korkmaz ise dördüncü oldu.

Yarışmada 2. olan güzel ise 9 numara ile yarışan Serenay Sarıkaya'ydı. 3.nün Döndü Şahin olduğu yarışmada 4. ise Dilay Korkmaz oldu.

Seçilen 4 güzele Miss Turkey 2009’un dört güzelinden Ebru Şam birincilik tacını, Senem Kuyucuoğlu ikincilik, Ebru Hacıbedel üçüncülük ve Begüm Yılmaz da dördüncülük tacını sahnede devretti.

BAYÜLGEN'DEN İLGİNÇ SORU

Yarışmanın jüri üyelerinden Okan Bayülgen 15 numaralı yarışmacı Açelya Kartal'a sorduğu soruyla geceye damgasını vurdu. Bayülgen "Biriyle yemeğe çıkmak istesen Obama ile mi yoksa Berlusconi ile mi çıkmak istersin?" sorusuna Kartal "Sapıkça birşey yapmayayım, o yüzden Obama ile yemeğe çıkmak isterim" dedi.

MISS TURKEY 2009 (GEÇEN YIL) FİNALİNDE YARIŞACAK ADAYLAR KİMLERDİ?

Yüzlerce genç kız arasından sıyrılarak finalde yarışma şansı yakalayan 20 güzel ve iki yedek yarışmacı aşağıdaki isimlerden oluşuyor:

Ece Begüm Yücetan (İzmir)
Bige Yıldırım Er (İzmir)
Begüm Yılmaz (İzmir)
Nazlı Deniz Alkan (İstanbul)
Irmak Gökçeoğulları (İstanbul)
Ebru Hacıbedel (Almanya)
Merve Alp (Fransa)
Selin Melisa Arıkdal (İstanbul)
Duygu Helvacıoğlu (İstanbul)
Ayça Kuru (İstanbul)
Merve Gamze Çetinkaya (İstanbul)
Hanife Yalçın (İstanbul)
Ebru Şam (Almanya)
Özlem Eryılmaz (Antalya)
Tuğba Melis Türk (İstanbul)
Tuğçe Sarıkaya (İstanbul)
Seda Tosun (İstanbul)
Merve Kızıl (İzmir)
Derya Sakar (Almanya)
Senem Kuyucuoğlu (İzmir)
Deniz Akdemir (İzmir –Yedek)