Uyuşturucu Tarkan'ı fena vurdu

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözatına alınan Megastar Tarkan'ın tüm anlaşmaları iptal edildi. Megastar'ın çalışanları parasızlıktan şikayetçi...

Uyuşturucu Tarkan'ı fena vurdu
  Ü ; nlü ; sanatç ; ı Tarkan ' ın yaşadığı kö ; tü ; gü ; nler bitmek bilmiyor . Tarkan ' ın 12 yıldır yanında ç ; alışan ve adeta eli ayağı olan koruması Levent Ağaoğlu ' nun , yakınlarına , &ldquo ; Artık para kazanamıyorum , konserler iptal olunca bizim ekstralar da kesildi , sıkıntıdayım&rdquo ; diyerek Tarkan ' ın yanından ayrılmak istediğini sö ; ylediği ö ; ğrenildi .

ELEMANLARI SIKINTIDA

Sanatç ; ının bazı orkestra elemanlarının da iş yapamamaktan dolayı maddi anlamda sıkıntı yaşadığı belirtiliyor . Sanatç ; ının mü ; zisyenleri , &ldquo ; Her sanatç ; ı iş alıyor , anlaşmalar yapıyor , biz oturuyoruz . Geç ; tiğimiz yıllarda ü ; niversite konserlerine , yurtdışı konserlerine giderdik . Bu sene daha tek bir işimiz olmadı&rdquo ; şeklinde konuşuyor .

Ü ; CRETSİZ KONSERLERİ BİLE İPTAL OLDU


Uyuşturucu kullandığı gerekç ; esiyle gö ; zaltına alındıktan sonra işleri ters gitmeye başlayan Tarkan bu yü ; zden bü ; yü ; k bir maddi kayıp yaşıyor . Tü ; m konser anlaşmaları tek tek durdurulan Tarkan ' ın bedava vereceği hayır konserleri bile iptal ediliyor . Geç ; en hafta sahneye ç ; ıkacağı Polis Gecesi ' ndeki işi iptal olmuş , yerine Gü ; lben Ergen ile Ferhat Gö ; ç ; er sahne almıştı . Gö ; zaltına alınmadan ö ; nce 2 . 5 milyon dolara Pepsi firmasıyla reklam anlaşması yapan Tarkan , bu işini de Kenan İmirzalıoğlu ' na kaptırmıştı .

SON ŞANSI YENi ALBÜ ; M

Sanatç ; ının yakında ç ; ıkartmayı dü ; şü ; ndü ; ğü ; yeni albü ; mü ; nü ; yeniden ç ; ıkışının başlangıcı olarak gö ; rdü ; ğü ; , o nedenle yaşadığı sıkıntıların ü ; zerinde durmadığı belirtiliyor . Tarkan ' ın bü ; tü ; n gü ; nü ; nü ; stü ; dyoda geç ; irdiğini belirten yakınları , ì ; Bu albü ; mü ; ne ç ; ok gü ; veniyor ve hayranlarının karşısına yepyeni bir Tarkan olarak ç ; ıkmaya hazırlanıyor . Eğer başarırsa , maddi ve manevi bü ; tü ; n kayıpları unutulacaktırî ; diyorlar .


Bugü ; n gazetesi