Kara Kartal Derbide 6 Oyuncusundan Yoksun İstanbul

-KARA KARTAL DERBİDE 6 OYUNCUSUNDAN YOKSUN İSTANBUL (A.A) - 17.04.2010 - FENERBAHÇE İLE BEŞİKTAŞ ARASINDA YARIN OYNANACAK DERBİ MAÇTA SİYAH-BEYAZLI

 

-KARA KARTAL DERBİDE 6 OYUNCUSUNDAN YOKSUN

İSTANBUL ( A . A ) - 17 . 04 . 2010 - Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak derbi maçta siyah-beyazlı takımda sakatlıkları süren Nihat , Tabata , Nobre , Ekrem ve Ramazan forma giyemeyecek .

Antrenmanda sakatlandığı bildirilen Yusuf ' un da Fenerbahçe karşısında oynaması beklenmezken , İbrahim Toraman , Tello ve Holosko ' nun derbide takımdaki yerlerini alabilecekleri bildirildi .

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren , Nihat ve Tabata ' nın gelecek haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacaklarını ve son maçlarda görev alabileceklerini kaydetti .

Siyah-beyazlı takım , bugün yapacağı antrenmanın ardından derbi maç için tesislerinde kampa girecek .

-265 BASIN MENSUBU GÖREV YAPACAK-

Fenerbahçe ile Beşiktaş futbol takımlarını yarın karşı karşıya getirecek Turkcell Süper Lig ' deki sezonun son derbisine , basın mensuplarının ilgisi de büyük oldu .

Türkiye Spor Yazarları Derneği ' nden ( TSYD ) alınan bilgiye göre , Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ' ndaki dev maçta toplam 265 basın mensubu görev yapacak .

Karşılaşmayı , İslam Çupi Basın Tribünü ' nde 175 gazeteci , saha içinde ise 90 foto muhabiri takip edecek .

Derbiyi izlemek için akredite yaptıranlar arasında 3 de yabancı gazetecinin bulunduğu , TSYD ' nin , basın tribününün kontenjanı nedeniyle 50 ' ye yakın akreditasyon başvurusunu ise geri çevirmek zorunda kaldığı açıklandı .

17 . 04 . 2010 11 : 42 : 22