Adnan Saygun'nda İki Önemli Konser

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), iki önemli konsere daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

Adnan Saygun'nda İki Önemli Konser
  İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ( AASSM ) , iki önemli konsere daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor . 20 Nisan 2010 Salı günü keman sanatçısı Melek Güneri Göküstün ile piyano sanatçısı Aslı Tuncay ' ı konuk edecek olan AASSM , 22 Nisan Perşembe günü de " Ephesus Quartet " ı ağırlayacak . Salı günü gerçekleşecek konserde Melek Güneri Göküstün , Karen Surenovich Khatschaturian ' ın keman sonatını Türkiye ' de ilk kez sahnede seslendirecek . AASSM Küçük Salon ' daki konserin başlama saati 20 : 00 . Konser , ücretsiz davetiyeli olarak gerçekleştirilecek .
Perşembe günü sahne alacak olan " Ephesus Quartet " grubu , kurulduğu 2008 yılından bugüne Kartal Akıncı , Deniz Akıncı , Ebru Moralıoğlu ve Hakkı Çoban ile birlikte barok müzikten modern müziğe kadar farklı stillerdeki repertuarı ile dikkat çekiyor . Konserin başlama saati 20 : 00 . Konser halka açık , davetiyesiz olacak .