Potada Beşiktaş'ın Sıkıntıları Bitmiyor

-POTADA BEŞİKTAŞ'IN SIKINTILARI BİTMİYOR -BEŞİKTAŞ COLA TURKA ERKEK BASKETBOL TAKIMI'NDA BRAD NEWLEY, TAKIMDAN AYRILDI İSTANBUL (A.A) - 15.04.2010 -

 

-POTADA BEŞİKTAŞ ' IN SIKINTILARI BİTMİYOR

-BEŞİKTAŞ COLA TURKA ERKEK BASKETBOL TAKIMI ' NDA

BRAD NEWLEY , TAKIMDAN AYRILDI

İSTANBUL ( A . A ) - 15 . 04 . 2010 - Beko Basketbol Ligi ' nde bu sezon başarılı sonuçlar alan Beşiktaş Cola Turka ' da , sıkıntılar bitmek bilmiyor .

Sezon başından beri ekonomik sıkıntılarla boğuşan siyah-beyazlılara bir şoku da Avustralyalı forveti Brad Newley yaşattı . Bu sezon skorer kimliğiyle dikkatleri üzerine çeken Newley ' in , parasını alamadığı gerekçesiyle takımdan ayrıldığı öğrenildi .

Daha önce aynı sorunları Baxter ' da yaşayan Beşiktaş Cola Turka , Galatasaray Cafe Crown ile oynayacağı maç öncesi Newley ' den gelen haberle şok yaşadı . Avustralyalı oyuncunun kendisine yapılması gereken ödemelerin gerçekleşmemesi nedeniyle ayrıldığı ve menajerinin bu oyuncunun transferi için İtalya ' da görüşmelerde bulunduğu bildirildi .

Sezon başından beri oyunculara düzenli ödeme yapamayan siyah-beyazlı takımda , Mire Chatman ise yasaklı madde kullandığı için men cezası almıştı .

Bu arada , Beşiktaş Cola Turka ' da Marque Perry ' nin de sakatlığının sürdüğü bildirildi .

( ED-ÇET-SSG )

15 . 04 . 2010 14 : 35 : 35